Echipa naţională de handbal feminin U 17 a României şi-a încheiat cantonamentul de pregătire de la Cheile Grădiştei, plecând spre Georgia, acolo unde va lua startul la ediţia de vară a FOTE. Competiţia de handbal a fost introdusă în programul competiţiei la ediţia precedentă, iar România se aliniază în premieră la aceasta. Din lotul României, pregătit de Mariana Târcă şi Luminiţa Huţupan Dinu, fac parte şi mai multe jucătoare de la Corona Braşov : Daciana Hosu, Cristina Creţu, Ana Maria Lopătaru, Sorina Târcă, Daria Bucur şi Ana Maria Berbece. Înaintea plecării spreTbilisi, echipa noastră a susţinut două partide de verificare, în compania echipei Slovaciei, ambele câştigate : 20-16 şi 29-27.
În competiţia de handbal de la FOTE, au fost alcătuite două grupe de câte patru echipe, astfel : România, Rusia, Cehia şi Georgia, respectiv, Danemarca, Norvegia, Muntenegru şi Germania.
FOTE 2015 începe mâine, iar România debutează în competiţia de handbal luni, 27 iulie, când va întâlni reprezentativa Rusiei. În continuare, echipa noastră va juca, în ordine, cu Cehia şi Georgia. Primele două clasate în grupe, vor juca semifinalele, iar finala se va disputa sâmbătă, 1 august, în ultima zi a Festivalului. FOTO : prosport.ro

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.