Nati Meir si condamnarile sale

Nati Meir si condamnarile sale

0 54

Ca politician, Nati Meir este terminat in Romania. Si este bine ca a fost retinut inainte de a mai murdari si el campania electorala.
Si ca om de afaceri il vad sfarsit pe aceste meleaguri, si de aceea sper sa scriu ultima data despre el. M-am simtit insa obligat la aceste cateva randuri pentru a arata cine isi pusese in piept marea insigna a dorintei de a domni asupra romanilor. Iata, deci, cine este adevaratul Nati Meir.
Nati Meir este campion in Israel, cu 108 condamnari pentru inselaciuni si violente. Adica circa trei pe an, ceea ce i-a transformat vesta in blana de dalmatian.
Peste 100 de condamnari are Nati Meir in tara sa de origine, Israel. Procurorii romani au primit, ieri, de la Interpol, o adresa prin care se dovedeste faptul ca fostul candidat la presedintie a primit pedepse pentru inselaciune, violente sau loviri, amenintari si tulburarea linistii publice.
Adresa a fost depusa la Tribunalul Bucuresti, care a decis ieri ca Nati Meir va mai sta in arest.
Oficialii israelieni au precizat pentru omologii romani ca Nati Meir a fost condamnat pentru 94 de inselaciuni, 4 fapte de violenta si 10 incidente de tulburarea linistii publice.
De asemenea, in adresa se mai spune ca israelianul a facut si inchisoare pentru o parte din aceste fapte, in perioade diferite de timp, dar acest lucru trebuie verificat in decursul urmatoarelor saptamani.
Fostul deputat si candidat la presedintie Nati Meir a fost arestat dupa ce politistii de la crima organizata au gasit in biroul sau bancnote false de 500 euro, pe care le-ar fi folosit sa-si plateasca diferiti colaboratori.

Si va mai mirati a l-am numit intotdeauna jidan imputit, spre a-l detasa de poporul din care provine, evreii cinstiti si demni de toata lauda?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.