Nati Meir cu mainile murdare

Nati Meir cu mainile murdare

0 66

Am semnalat in cateva randuri ca nu-mi place Nati Meir si l-am rugat pe Dumnezeu sa ne fereasca de un asemenea om. Nu ca Cel de Sus mi-a ascultat ruga, probabil sunt prea pacatos pentru asa ceva. Dar uite ca impostorul a fost gasit cu multe bube si acuma a fost putintel ascuns.

Se stie ca a fost retinut pentru trafic de bani falsi, cu care a incercat sa-si plateasca anumite datorii sau sa-i imprumute unor sustinatori la candidatura sa la prezidentiale. Iata ca acuma ies la iveala si alte matrapazlacuri, asa cum s-a aflat si de condamnarea sa in Israel. Iar una dintre afacerile lui din Romania este si cea cu armament.
Denuntatorii lui Nati Meir au rupt tacerea si au dezvaluit detaliile unei afaceri cu armament pe care a propus-o candidatul independent la presedentie.
Silvian Filoti Fulguta, unul dintre liderii importanti ai tiganilor din Craiova, dar si presedinte executiv al Comunitatii Romilor din Romania, a declarat, dupa ce l-a vazut pe Meir la zdup (ca tiganii sunt si lasi) cum acesta a ajuns sa-l prosteasca in asemenea hal incat, in loc sa beneficieze de un imprumut de noua sute de mii de euro, a pierdut aproape douazeci de mii de euro, dar si cateva zeci de hectare de teren.

Fulguta spune ca Nati Meir le-a propus tiganilor sa intre intr-o afacere cu armament.
“La nunta lu’ fii-miu, stand la discutii, dom presedinte, cum ii spuneam lui Meir, din respect, ne-a propus sa intram intr-o afacere internationala cu armament. Ne-a zis: am o afacere tare, tare. Vindem arme dincolo. O facem aci la Craiova. Bai, este afacerea vietii noastre! I-am raspuns ca sunt un om prea vizat ca sa fac magarii d-astea. Din greselile mele din tinerete, nu-mi mai permit sa comit acum vreo una”, afirma Filoti.

Da, dar, pe de alta parte, pe tigan nu-l inghesuiau nici negatiile categorice si de aceea a luat-o, pana una-alta, in barba, trezindu-se cu destainuirile abia dupa ce Meir a fost ascuns temeinic.

Si iata cine vroia sa scoata Romania din rahat! Si pe deasupra in combinatie cu ce soi de oameni!

Nu ca Nati Meir ar fi avut vreo sansa la Cotroceni, dar este destul ca democratia aceasta ciudata de pe la noi permite oricui flutura ceva bancnote sa incerce accesul la locuri inalte, cu posibilitati de jegmanire a tarii.
Oare credeti ca Nati Meir si tiganii sai – cine se aseamana se aduna – sunt singurii care belferesc pe spinarea noastra?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.