Nati Meir are o idee: sa infiinteze un partid

Nati Meir are o idee: sa infiinteze un partid

0 56Deputatul Nati Meir, fost membru PRM, la ora actuala apartinic, devenit celebru dupa descinderile cu geanta de bani in zonele afectate de inundatii din sud-estul tarii, a decis sa-si infiinteze propriul partid.


Demersul se datoreaza probabil esecului in dialogul cu democratii aflati la putere. Dupa ce Meir si-a pus semnatura, decisiva, pe lista celor care au initiat motiunea de cenzura impotriva guvernului, a tras probabil nadejde la o raspalata consisetenta si un loc in fata la democrati.Doar ca democratii nu au dorit sa-si faca de lucru cu Meir, personaj controversat, datorita unei mosteniri dubioase, declarate de deputat si datorita plecarii in circumstante ciudate de la PRM. In aceste conditii, omul cu geanta de bani s-a hotarat sa infiinteze un nou partid. ?„Am in vedere o serie de actiuni care sa determine sensibilizarea clasei politice romanesti in vederea unei mai bune definiri a prioritatilor politice. Se impune intarirea politica a Romaniei in largul si dinamicul cadru international”, a declarat Meir intr-o expunere de motive.


De asemenea, deputatul a revenit la tema drepturilor detinutilor, abordata acum ceva timp intr-o maniera populista si periculoasa ce a starnit un val de framantari in penitenciarele din tara. Se intelege, din spusele deputatului ca viitorul posibil partid ar fi nu unul de nisa, ci unul de celula, adresandu-se detinutilor.


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.