Nasterea ratata a unei motiuni de cenzura

Nasterea ratata a unei motiuni de cenzura

0 79

Hibridul cu coarne al politicii dambovitene, avand casul inca la gura, a inceput sa se zbata spre afirmare. Ca doar este an electoral, acest 2008.


Si ca sa se dovedeasca unitatea celor doua buruieni din ghiveciul politic, Boculetul il mai lasa si pe reinviatul Stolojan sa spuna cate ceva.


Astfel, prim-vicepresedintele PD-L – observati ce mare este liniuta de legatura? – Theodor Stolojan – fost prim-ministru PDSR, fost finantist, fost aplaudac aj lui Iliescu, fost bolnavior al lui Basescu, eternul medaliat cu argint – anunta renuntarea la motiunea de cenzura ce se dorea, macar prin titlu, zdrobitoarea guvernului ce-i sta in gat lui Basescu, intitulata pompos „Guvernul Tariceanu, guvern incapabil, corupt si abuziv”.


Nu ca ar fi incantator guvernul? Tariceanu si ca ar fi facut mult mai multa branza fara bazaielile si piedicile basesciene, dar titlul dat motiunii ar putea purta forma de bumerang, avand in vedere petele de pe blana democratilor si liberal-democratilor – nu are rost si nu este spatiu ca sa le insir, si ele sunt arhicunoscute – si mie, poate nefiind inregimentat politic, mi-ar fi rusine sa deschid gura.


Dar iata ce declara Stolojan:


„Strangerea de semnaturi (pentru motiune,n.a.) depindea si de alti parlamentari decat cei ai PD-L. Or, parlamentarii PSD, PC, PRM si UDMR doresc un asemenea guvern iresponsabil si oscilant.”


Initiativa a apartinut fostilor liberali-democrati si a fost insusita de fostii democrati.


Se pare ca Basescu nu-i lasa sa doarma in front pe noii aliati, chiar daca acestia par obositi de salturile datului prin barci.


Si iata cum si amiralul Basescu & echipajul o mai ia peste bot, chiar in an electoral, in ciuda sondajelor oficiale.


?


Dan Bota??????? ??

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.