Nastere in toaleta Spitalului Judetean

Nastere in toaleta Spitalului Judetean

0 156

O brasoveanca a nascut ieri dimineata in toaleta Spitalului Clinic de Urgenta. Femeia, in varsta de 32 de ani, insarcinata in sapte luni, este din Budila si mai are doi copii. Pacienta acuzase miercuri dureri puternice de spate si fusese adusa de urgenta cu ambulanta la Maternitate. Dupa control, medicii de aici au trimis-o pentru investigatii suplimentare la Spitalul Clinic de Urgenta cu suspiciunea de pancreatica sau de infectie la rinichi. Tot medicii de la Maternitate stabilisera ca sarcina evolueaza normal.
Femeia a fost internata in seara aceleiasi zile la Judetean, unde i s-au facut analize, in urma carora i s-a pus diagnosticul de pielonefrita – o infectie a tractului urinar. Ieri dimineata, femeia a parasit salonul pentru a merge la toaleta, unde a dat nastere unui copil. A fost gasita de a asistenta,. care a alertat medicii si care i-au acordat pacientei primele ingrijiri. Dupa ce au stabilizat-o, au trimis-o de urgenta inapoi la Maternitate, unde se gaseste internata in prezent, intubata si in stare grava, asa cum se afla, de altfel, si nou-nascutul, care cantareste doar 1,3 kg.
Ieri, conducerea Spitalului Judetean a fost imposibil de contactat pentru a da detalii despre nasterea in toaleta spitalului. Purtatoare de cuvant a institutiei a binevoit, in cele din urma sa vorbeasca, dar nu a oferit amanunte despre ce i-ar fi putut provoca femeii nasterea, in conditiile in care medicii de la Maternitate stabilisera ca sarcina evolua normal in timpul internarii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.