Nastase: Traiane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii!

Nastase: Traiane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii!

0 74

Duelul Nastase – Basescu incepe sa se acutizeze, virulenta si ironia sunt tot mai puternice. Atacurile asupra celui care a pierdut competitia pentru Palatul Cotroceni in anul 2004 sunt tot mai directe. Presiunea pe Dosarele Nastase este posibil sa se amplifice, aceasta fiind tipul basescian de raspuns.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, i-a transmis sambata „un mesaj dusmanului meu Traian Basescu: Traiane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii!”. Declaratia lui Nastase este o parafraza dupa expresia „Adriane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii”, rostita de Basescu in 2004. Nastase a facut aceste afirmatii in cadrul Congresului Tineretului Social Democrat, care se desfasoara la Bucuresti.
Tot cu acest prilej Adrian Nastase a facut si o enumerare a primelor greseli ale locatarului actual de la Cotroceni: “Traian Basescu a facut cateva greseli ca presedinte. O sa enumar aici doar doua: primul mandat si al doilea mandat. Sa-l ajutam ca (n.n. a doua greseala) al doilea mandat sa fie cat mai scurt. Basescu nu o sa cada din cauza unui puci pus la cale de doi moguli. O sa cada din cauza furiei poporului”.
Nastase a spus in fata tinerilor social-democrati ca Basescu „nu o sa cada din cauza unui puci pus la cale de moguli – o sa cada din cauza furiei oamenilor pe care i-a batjocorit”.
Social-democratul a afirmat ca „Traian Basescu si-a construit lumea politica dupa chipul si asemanarea sa” si ca seful statului „e un paradox: minte, dar nici nu are maniere”.
„Modelul sau de politician este probabil o imbinare intre celebrul Hoara si Bercea Mondialu'”, a declarat Nastase referindu-se la Traian Basescu.
Nastase le-a spus celor prezenti la Congresul TSD ca PSD a pus bazele economiei de piata in Romania, ca a avut cel mai bun guvern din istoria tarii si ca a contribuit din plin la integrarea in NATO si UE. „E timpul sa ne intoarcem la conducerea tarii”, a afirmat politicianul social-democrat.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.