NASTASE IN LATUL LUI BASESCU

NASTASE IN LATUL LUI BASESCU

0 55

Palatul Cotroceni&Partidul Democrat -Liberal (C&PD-L). Conform strategiei descifrate in urma ultimei „mutari”, principalii competitori din PSD vor fi contracarati de luptatori antrenati direct de catre Basescu in „poligoanele” de la Palatul Cotroceni.
Imediat ce presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, si-a depus dosarul de candidatura pentru alegerile parlamentare la filiala PSD Prahova (asa declara joi Marian Saniuta), luptatorii din Axa PC&PD-L, au iesit la atac.
Consilierul de stat, Catalin Avramescu si ziaristul Sever Voinescu au anuntat joi, ca vor candida din partea PD- Liberal la alegerile parlamentare din toamna, tocmai in Judetul Prahova.
Si pentru a „clarifica” situatia inca de la inceput, cei doi au declarat ca vor sa contribuie prin candidaturile lor, la schimbarea clasei politice „la scoaterea din mocirla” si la aducerea Romaniei pe drumul cel bun. Dupa ei (noname-uri) aruncate asa, de testare in gura presei, urmeaza o divizie intreaga de nume sonore: Traian Ungureanu, Robert Turcescu, Patapievici, Tismaneanu, Tanase&Dinescu, Hurezeanu, Tatulici etc. etc. etc.
Nu ne mai punem problema „care drum” trebuie schimbat, pentru ca „SA TRAITI BINE” pare a fi un esec de care se vrea cu tarie sa uitam!
Niciodata nu s-a spus „SA TRAIM BINE”, adica clasa politica sa traiasca la fel ca poporul!
Se cauta evident un „nou drum”, un nou slogan, altele decat acelea pe care ne conduce in prezent pe noi si Romania, carmaciul Traian Basescu.
Revenind la Adrian Nastase, seful social-democratilor din Prahova, Marian Saniuta, intr-o tentativa care sa-i permita lui Adrian Nastase si alte variante de miscare, declara: „Intrucat nu s-a dat Hotararea de Guvern cu delimitarea colegiilor, nu pot sa va spun acum ca Nastase va candida in acest colegiu, insa aceasta este dorinta sa”.
Vom vedea daca Nastase va avea chef sau nu, sa-i infrunte pe cei doi luptatori din Garda Basescu debarcati in Prahova pentru neutralizarea sa, fiind considerat principalul adversar, singura candidatura reala la presedintia Romaniei anuntata pana in prezent.

Horia D. R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.