Nastase asteapta explicatii reale la intrebari virtuale

Nastase asteapta explicatii reale la intrebari virtuale

0 60


In cel mai social si democrat partid, dialogul se poarta pe sustache, din spatele monitorului, ca o conversatie XXX si asta pentru ca Mircea Geoana are urechi sensibile, cu care nu-i dispus sa auda decat lucruri care-i sunt pe plac. Desigur, n-a inventat el roata, dar toata lumea astepta ca venirea sa in fruntea PSD sa aduca un suflu democratic. Pe cat de mare a fost asteptarea, pe atat de mare este esecul, Geoana avand deprinderi de “nany” care nu permite copiilor sa miste in front.


Una dintre victimele tacerii impuse este Adrian Nastase, care, neputandu-i-se adresa direct lui Geoana fara sa-i gadile in mod neplacut timpanele, ii pune intrebari prin intermediul blogului personal, care popularizat de presa (o fi o incercare de a lupta cu sistemul, ?prin accesul direct la cetatean?), devine din ce in ce mai citit.


Ultima oara Nastase intreba, virtual, de unde stie Geoana de dosarele lui de la DNA (cele care vor urma), daca nu este partas la “fabricarea” lor. Raspunsul hardcore al lui Geoana ori nu poate fi citit decat cu cod de acces, ori n-a fost dat, liderul social-democrat fiind ocupat cu canicula. Nastase asteapta in continuare. „Inca astept ca Mircea Geoana sa dea niste raspunsuri. Nu cred ca ii face nici lui bine daca nu lamureste personal ce a spus”. Poate ca nu-I face bine, dar daca nu-I face nici rau, greu de crezut ca Geoana va raspunde ceva. Eventual poate il deleaga pe Vanghelie.


?


Bianca Sorescu


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.