NASA si OZN-urile

NASA si OZN-urile

0 91

Ciudate Imagini inregistrate de NASA in spatiu dau ca posibil existenta OZN-urilor. Imaginile postate pe Youtube nu au facut decat sa alimenteze teoriile conspiratiilor conform carora guvernul american ar fi in contact cu extratereºtrii. Explicatia gasita de cei care sustin ca am fi fost vizitati de extraterestri este simpla: desi astronautii vad foarte clar luminile stanii de pe orbita nici macar nu le mentioneaza in conversatii.
Filmul a fost realizat in 1996, in cadrul misiunii STS-77, de catre astronautul Mario Runco. Acesta a afirmat insa ca „luminile care se vad pe fundal sunt ori lumini izolate de pe Pamant, ori stele”. Oare un cosmonaut se orienteaza in spatiu dupa ce a invatat sau dupa ce i se spune sa vada?
Thomas Jones, un alt astronaut care a participat la programul spatial NASA din 1996, este de alta parere. „Cateva cristale de gheata sau resturi de la racheta au fost lovite de jetul care asigura stabilitatea navetei si au fost impinse in spatiu”, a declarat astronautul.
Amandoi au concluzionat ca daca s-ar analiza fiecare filmare din spatiu, care are o medie de zece ore pe zi, cu siguranta s-ar putea observa lucruri interesante si ca imaginile prezentate au fost scoase din context.
Trebuie sa amintim ca termenul OZN nu se refera specific la nave extraterestre, ci la orice obiect care nu poate fi identificat – Obiect Zburator Neindentificat.
Oare de ce se ascund unii dupa deget in privinta existentei si altor civilizatii, mult superioare noua, contestandu-le existenta? Poate pe planetele sistemelor solare din multele galaxii maimutele nu au coborat din copaci ca sa se bata mai cu diferite ciomege, ci ca sa le zbarnaie mintea constructiv in folosul cator mai multi, in timp ce pe Terra exista destule transformari inverse, generand varcolaci.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.