NASA confirma existenta OZN-urilor

NASA confirma existenta OZN-urilor

0 69

Marturiile unor astronauti NASA in privinta OZN-urilor ne-ar putea oferi o imagine mult mai clara a acestui mister care ii preocupa pe oameni de mult timp. Informatiile vin de la cea mai credibila sursa: cei care au fost in spatiu.
– Comandantul Eugene Cernan marturisea in ziarul „Los Angeles Times”, in 1973: „Am fost intrebat in legatura cu OZN-urile si am declarat ca ele sunt altceva, o alta civilizatie”. El a fost comandantul misiunii Apollo 17, informeaza Daily Galaxy.
– Un alt astronaut NASA, Scott Carpenter, a declarat: „In niciun moment, astronautii nu au fost singuri in spatiu: intotdeauana au fost supravegheati de OZN-uri”. Declaratiile surprinzatoare nu se opresc aici.
– In decembrie 1965, astronautii misiunii Gemini, James Lovell si Frank Borman, au vazut un OZN in timpul celui de-al doilea lor zbor pe orbita. Atunci, ei au stabilit un record, petrecand nu mai putin de 14 zile pe orbita.
– Borman a spus ca el a vazut o nava spatiala neidentificata la oarecare distanta de capsula in care se aflau. Cei care controlau misiunea Gemini, aflati la Cape Kennedy, i-au spus ca ceea ce vedea era racheta Titan. Aceasta ii propulsase pe orbita si se departa. Insa, Borman sustine ca ceea ce a vazut putea fi ceva complet diferit de versiunea oficiala.(???)

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.