„NALTANUL”, OMUL CU SUPER-IMUNITATE !

„NALTANUL”, OMUL CU SUPER-IMUNITATE !

0 530

Cît a trecut de cînd îl avem pe domnul K la Cotroceni? 6 luni? Hm… Senzația mea e că ne-am luat o foarte mare țzeapă!  Mi-am petrecut toată dumineca să rememorez ce a făcut omul ăsta, „Naltanul”, (Inaltul, cum se zice la Vaslui).  Și mă tem că am o veste proastă: nu s-a întîmplat nimic. NIMIC!

Nu doar pentru noi, cei din Diaspora. Căci pentru el, Naltanul, s-au întîmplat – sunt absolut sigur – tot felul de lucruri bune și foarte bune. Gîndiți-vă doar cîte beneficii are un președinte în funcție: pază numeroasă, mulți servitori, bucătari personali, doctori, stiliști, consultanți, zeci de directori care stau în poziția ghiocelul, vile, limuzine, lipsă de semafoare etc. Pe toate astea K acum le are. Prin urmare, el și minunata lui soție au cîștigat alegerile. Noi încă nu…

Deci? Ce a făcut K în ultimele șase luni? A fost la masă cu familia regală. Bravo lui. S-a întîlnit cu tot felul de ambasadori. Bleah! A vizitat noul Teatru Național București. Știu cîțiva bloggeri care au făcut și ei asta. A fost la Berlin, Sibiu, Kiev, Sibiu, Chișinău, Sibiu, Bruxelles, Sibiu, Paris, Sibiu, Viena, Madeira, Kiev, MIlano, Varșovia, etc, etc… Așa, și? JWK pi

Am fost la eu la Chișinău si Sibiu, dar măcar m-am întors, macar, cu niște poze frumoase. Poate să-mi spună cineva ce bine public a făcut Klaus Iohannis în ultimele șase luni?

Țara asta, domnule K, are multe probleme grave. Asa, nu le vei putea rezolva niciodată.  Traian Băsescu le-a mai agravat, deci n-a reușit. Totusi el a rezolvat ceva. A scormonit si…descătușat cuiburile de viespi din Justiție si SRI….  Am mai spus-o: țara asta e ca după o calamitate. Totul e mizerie. Curațenia trebuie începută de undeva. Rostul vostru, al președinților și premierilor acestei țări une se vorbeste atat, e să începeți să faceți ceva concret. De scuipat reciproc si dat la picioare, ne-am saturat!

Faceți dracului o autostradă măcar. Știu, o să-mi spui, domnule K, că nu e treaba ta. Ba da! Este! Te duci în CSAT și stabilești dacă mai e un prost care sa nu stie, ca o autostrada care să traverseze România o problemă de siguranță națională. Si chiar este !! Pui guvernul să aloce în regim de urgență niște fonduri (din rezerva națională, din bani europeni, din ai pricopsitilor, din ai vostri…).

Și, daca tot sunt 12.000 de „lucratori in servicii”, pune mai tata al Natiei, vreo 2-300 dintre agentii astia sa stea cu ochii pe ei în 7- 8 luni, fără licitații și alte tîmpenii birocratice, Si daca faci autostrada asta, intri in istorie si te aleg romanii, fara probleme. Dar să fii tu șef de șantier. Se va lucra sub privirea ta atentă 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Pînă la finalizare. Nu te va certa nimeni dacă rezolvi treaba asta…cu „guvernul MEU”. Dar fă ceva Omule cu super-imunitate!

Lasă dracului grija pentru recepții, de costume super, de smochinguri  și super-rochiile nevestei. Lasă dracului grija pentru avionul prezidențial. Domnule K, ascultă-mă cu atenție, că am să-ți vorbesc deschis! Am simțit c-o iau razna cînd am citit. Păi, de asta vă arde vouă acum? De avion prezidential si de daramarea unui guvern, tocmai cand a dovedit ca face ceva concret pentru oameni? De asta are România nevoie, iar de scandal si balacareala? Nu vă e un pic de jenă să faceti „jocuri” toată ziua, cu tot felul de prostii? Afla ca mai de departe, lucrurile se vad mai CLAR decat de acasa! (Cetateanul din Diaspora)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.