Nae Jandarmul se pregăteşte de Mondiale

Nae Jandarmul se pregăteşte de Mondiale

0 210

Jandarmul Nae, campion naţional la atletism, va participa la Mondialele de la Malaga. Atletul braşovean este foarte încrezător în forţele sale dar are şi mare nevoie de orice sprijin financiar care să-l ajute să-şi îndeplinească visul

Jandarmul Nae, campion naţional la atletism, va participa la Mondialele de la Malaga. Atletul braşovean este foarte încrezător în forţele sale dar are şi mare nevoie de orice sprijin financiar care să-l ajute să-şi îndeplinească visul.

După ce şi-a păstrat titlul naţional la probele de 100 şi 200 metri plat în Campionatul Naţional de Atletism în Aer Liber „Masters” de pe Stadionul „Iolanda Balaş”, plutonierul Nicolae Brînzoi şi-a asigurat participarea la Campionatul Mondial de Atletism „Masters”.

Concursul va avea loc în septembrie la Malaga, în Spania
„Este o competiţie destul de grea pentru că participă toţi sportivii sau foşti sportivi care au făcut sport de performanţă la acest campionat mondial şi este pentru prima oară după aproape patru ani când această cupă are loc în Europa”, spune plt. adj. şef Nicolae Brînzoi.

Nae va concura la grupa de vîrstă plus 50; pentru a ieşi pe podium şi a-şi îndeplini visul se antrenează din greu de 4 ori pe săptămână.

Înscrierile la campionatul Campionatul Mondial de Atletism „Masters” din Malaga se fac pînă pe data de 11 iulie.
Fiecare concurent trebuie să îşi asigure cazarea, masa şi transportul, astfel că orice sprijin financiar sau sponsorizare pentru Nae, jandarmul atlet, ar fi binevenite.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.