Nadia Comaneci – cea mai buna sportiva!

Nadia Comaneci – cea mai buna sportiva!

0 193

Nadia Comaneci – cea mai buna sportiva!


O suta de ani sport, o suta de ani de performanta si o mare surpriza sau o mare confirmare Nadia Comanici desemnata de spanioli cea mai buna sportiva din ultima suta de ani!


Cea mai importanta revista de sport din Europa si din Spania, “El Mundo Deportivo”, a desemnat-o pe Nadia Comaneci drept cea mai buna sportiva din ultima suta de ani.


Selectia a fost facuta la implinirea unui secol de existenta a publicatiei, a fost extrem de riguroasa, primele dare fiind publicate inainte de sfarsitul anului 2006. Nadia, la fel cum ne-a obisnuit cand era sportiva, s-a clasat prima si le-a devansat in clasament pe celebrele jucatoare de tenis Martina Navratilova si Steffi Graf.


Citam una din ultimele declaratii facute de marea sportiva Nadia Comaneci, cu acest prilej: Este ceva la care nu m-am asteptat, mai ales sa fii in compania anumitor vedete, legende in sport. In ultimii 100 de ani de zile, foarte multi sportivi au concurat la multe discipline si am ramas total suprinsa sa primesc acest premiu. Inseamna ca am foarte multi fani in Spania si nu au uitat momentul Montreal, acum 31 de ani. Acest premiu il voi impartasi cu baietelul meu, pentru ca el este medalia mea acum.


O mare sportiva, mari performante, o mare recunoastere – o romanca – NADIA COMANICI – CEA MAI BUNA SPORTIVA IN ULTIMII 100 DE ANI!


Felicitari si LA MULTI ANI!


 


Iza M.


 


Fotografiile sunt realizate de Annamaria Bistriceanu corespomdent in Spania a SRR.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.