N.V. Popa spune ca PSD a copiat vechiul proiect al Aeroportului

N.V. Popa spune ca PSD a copiat vechiul proiect al Aeroportului

1 441

Desi proiectul privind terenul aeroportului de la Ghimbav a trecut de Senat, controversele continua. Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa sustine ca PSD a copiat vechiul act normativ de transmitere a terenului aeroportului catre Consiliul Judetean Brasov iar actuala forma, desi a votat-o, ar fi gresita.

Desi proiectul privind terenul aeroportului de la Ghimbav a trecut de Senat, controversele continua. Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa sustine ca PSD a copiat vechiul act normativ de transmitere a terenului aeroportului catre Consiliul Judetean Brasov iar actuala forma, desi a votat-o, ar fi gresita. Liberalul Popa spune ca neprecizarea faptului ca se continua activitatea si constructia aeroportului va fi un obstacol urias in obtinerea noilor autorizatii.
„Este un fel de a bloca aceasta initiativa pentru ca, daca ar fi fost de acord cu initiativa noastra de prelungire cu 15 ani a folosintei terenului, lucrul acesta mergea foarte bine inca din primavara. Au dorit sa se dea terenul numai pe 10 ani dar ca si cum nu e nimic construit pe acel teren” spune senatorul Popa.NV POPA
Faptul ca, mai bine de un an, terenul nu a mai fost in administrarea consiliului judetean ar putea atrage si alte probleme pentru conducerea forului judetean.
Curtea de Conturi ar putea sa constate ca exista o perioada in care s-au facut investitii pe un teren al nimanui, se teme Popa, care asteapta ca in Camera Deputatilor proiectul sa fie corectat.
Plenul Senatului a aprobat la inceputul saptamanii transmiterea gratuita a terenului pentru aeroportul de la Ghimbav in administrarea Consiliului Judetean. Proiectul va intra in procedura de urgenta la comisii si la Camera Deputatilor iar apoi va fi dezbatut in plenul Camerei, care este for decizonal.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.