N. V. Popa nu a fost lasat sa vorbeasca in Senat

N. V. Popa nu a fost lasat sa vorbeasca in Senat

0 195

Senatorul independent Nicolae Vlad Popa, presedintele filialei Brasov a PLD, a declarat ca, la inceputul saptamanii viitoare, va depune o sesizare la Biroul Permanent al Senatului impotriva vicepresedintelui Doru Ioan Taracila. Popa spune ca i s-a incalcat dreptul la cuvant prevazut in articolul 35 din statutul parlamentarului, in sedinta din ziua de miercuri,14 martie. „Acest drept mi-a fost incalcat prin exercitarea abuziva a mandatului de catre domnul Taracila, care intra in sfera abaterilor disciplinare, la articolul 52”, a subliniat Nicolae Vlad Popa.


Senatorul independent a aratat ca, in momentul in care, in calitatea sa de senator independent, a cerut cuvantul pentru a protesta impotriva atacurilor nejustificate pe care PSD, PRM, PNL, PC si UDMR le-au adresat ministrului Justitiei, fara ca primul-ministru sa reactioneze, nu i s-a dat cuvantul si i s-a inchis microfonul. „Mi s-a spus ca nu fac parte din nici un grup parlamentar si nu am dreptul la cuvant in Senat”, a precizat Popa.


El a spus ca, daca Biroul Permanent al Senatului nu reactioneaza si nu-l sanctioneaza disciplinar, pe Doru Ioan Taracila, va merge mai departe si va depune o plangere penala impotriva senatorului.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.