N-a inghetat Patinoarul care a topit un milion de euro!

N-a inghetat Patinoarul care a topit un milion de euro!

0 96

Mediatizata punere in functiune a patinoarului de sub Tampa, anuntata cu pompa in conferinta de presa special organizata in somptuosul birou al sefului CJ, a fost ratata cu mare pompa dar fara nici un fast, de catre seful liberal Aristotel Cancescu.
„Anul trecut, consilierii au fost de acord cu accesarea unui imprumut de 6 milioane de euro, … reparatiile capitale la acest obiectiv au inceput de catva timp, ele fiind coordonate de Mihai Sirbu, arhitectul-sef al judetului… complexul va dispune de mai multe facilitati: piscina, centru de sanatate, popicarie, bar, dar si de un teren de sport care peste iarna va fi transformat in patinoar artificial pe care se va putea practica hocheiul… In privinta exploatarii viitorului complex de agrement sunt luate in discutie doua variante: fie va exista o societate care va apartine Consiliului Judetean si va functiona dupa modelul Consilprest (n.n. adica prost), fie activitatea complexului se va concesiona unei societati, in conditii avantajoase pentru comunitatea judetului Brasov…Potrivit evaluarii realizate de specialistii CJ, reparatiile la complexul de sub Tampa vor costa in jur de 1-1,2 milioane euro…”, cam asa sunau reclamele care anuntau deschiderea pe etape a acestui complex olimpic.
Nu spunem ca s-a contat pe o lansare electorala cum se exprimau cativa confrati din presa, ci doar ca a fost o lansare cu ghinion. N-a vrut sa inghete! Sub coordonarea liderului judetean „specialistii” liberali, care conduc Clubul Olimpia de cativa ani nu au reusit cu toate eforturile si „minciunile” campaniei electorale, sa inghete apa, desi prin conducte parea ca exista agent frigorific.
O lansare cu ghinion! Inafara invitatilor, a concetatenilor curiosi sa puna o patina intr-un spatiu olimpic si care au plecat dezamagiti, supararea boss-ului judetean se va lasa cu noi schimbari si evident suparari in conducerea clubului.
Nu credeam ca o investitie de o asemenea valoare, excesiv mediatizata, sa fie atat de greu pusa in functiune (temperatura externa era favorabila, la limita de inghet). Poate e doar ghinion. Cum a fost cam cu multe in orasul si judetul Brasov.
Poate cineva nu o fi inteles bine instructiunile de utilizare-inghetare, poate constructorul a parasit lucrarea fara receptia calitativa si punere in functiune, poate ca trebuia probat cu cateva zile inainte, sau poate o fi mana opozitiei?
Legat de constructor sunt cateva lucruri care par de maxima mantuiala realizate, lucrarea nefinisata, avand „aer” de lucru neterminat, facut in graba.
Mantinela „Patinoarului Olimpic” ( cu P mare si O mare) exista sau cel putin asa sustine seful CJ Aristotel Cancescu, fara sa dea detalii, trimitind presa sa vada pe… internet ce dimensiuni are aceasta, pentru ca el nu le stia.
E ghinion si pentru ca, printre invitati, patinatori cunoscuti veniti cu amici de prin capitala (din respect nu le dam numele), nu au putut sa-si etaleze talentele plecand dezamagiti fara sa fie bagati in seama de boss-ul judetean plecat si furios de langa tevile care nu voiau neam sa inghete.
Ghinion a avut si Cancescu care pregatit sa se lanseze electoral, sub reflectoarele posturilor locale adversare si a propriului post, MIX tv, a trebuit sa inghita in sec aceasta ratare si sa suporte din plin ofensiva mediatica a opozitiei politice care „a reusit sa demonstreze” ca patinoarul nu-i ca asfaltul, sa se toarne si pe ploaie si pe zapada si sa tina chiar un …sezon!
„Un patinoar ar fi fost normal sa fie lansat in toamna si nu acum”, sustin ei, exemplificandu-i presedintelui citatul din Basescu „vara nu-i ca iarna”, valabil pe sub Tampa:
Ce asfalt face PD-ul,
Nu-l ingheata PNL-ul !

Iza M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.