Muzeul Amintirilor din Comunism prezintă expoziția ,,Copilăria în comunism’’

Muzeul Amintirilor din Comunism prezintă expoziția ,,Copilăria în comunism’’

0 99
Muzeul Amintirilor din Comunism prezintă expoziția ,,Copilăria în comunism’’ Muzeul Amintirilor din Comunism organizează pe 1 iunie, un eveniment special de Ziua Internațională a Copilului și lansează o nouă expoziție temporară dedicată jocurilor
,,În onoarea Zilei Internaționale a Copilului, Muzeul Amintirilor din Comunism este încântat să anunțe un eveniment dedicat copiilor, pe data de 1 iunie. Totodată, muzeul va lansa o nouă expoziție temporară, care va aduce în prim-plan cele mai iubite jocuri ale copilăriei în communism. Evenimentul este gândit ca o călătorie în timp, în vremea copilăriei actualilor părinți. Prin activitățile recreative și distractive, muzeul își propune să le ofere oportunitatea celor mici să descopere perioada comunistă și să exploreze aspecte fascinante ale vieții copiilor din trecut. Astfel, vor putea să înțeleagă mai bine istoria părinților, dar și să își creeze noi amintiri valoroase alături de ei’’, precizează organizatorii.

Expoziția temporară “Jocurile copilăriei” va fi  deschisă până la 31 iulie 2023 şi poate fi vizitată gratuit de marţi până duminică, între orele 10:00-18:00, la sediul Muzeului Amintirilor din Comunism, pe Bd. Eroilor 19, Braşov.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.