Mutu vrea sa i se mai ofere o sansa

Mutu vrea sa i se mai ofere o sansa

0 218

Adrian Mutu jucatorul formatiei italiene de prima liga AC Fiorentinei, si-a dat seama in sfarsit, ca sefii formatiei „viola” nu glumesc. Astfel Mutu ar fi promis solemn ca incepand de astazi se va face baiat cuminte si chiar va deveni un jucator-model.
Mutu are multe probleme la Fiorentina, insa nu vrea sa plece de la clubul toscan. Conform Corriere dello Sport, atacantul de 32 de ani le-a mai cerut o sansa conducatorilor viola, intelegind ca a gresit, scrie GSP.ro.
„Daca va avea o oferta clara si convenabila, e clar ca Fiorentina il va lasa sa plece pe Mutu, dar, daca nu va aparea nimic, sefii clubului italian par tentati sa ii acorde aceasta sansa virfului roman, mai ales ca acesta a cerut-o cu insistenta. El l-a rugat pe antrenor sa fie de partea lui, i-a garantat ca va fi responsabil si ca nu vor mai aparea probleme. Ba chiar i-a promis solemn ca va fi un jucator-model! Cu toate acestea, clubul l-a anuntat pe fotbalist ca nu va mai accepta nici o greseala din partea acestuia”, mai scrie cotidianul citat.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.