Mutu primeste lovitura dupa lovitura

Mutu primeste lovitura dupa lovitura

0 135

Adrian Mutu jucatorul formatiei italiene de prima liga AC Fiorentina, primeste lovitura dupa lovitura si culmea inca se mai tine pe picioare. Dupa ce a aflat ca Chelsea ii vrea casele pe care „Briliantul” le detine la Miami, jucatorul roman a fost instiintat de avocatul chelnarului batut ca urmeaza un proces dur.
Avocatul ospatarului Berat Recaj, Luca Spaziani, a declarat, joi, ca atacantul echipei AC Fiorentina nu a dat niciun semn dupa ce l-a lovit pe clientul sau si in acest caz procesul va merge mai departe.”Ma voi intalni cu avocatul partii adverse si cu judecatorul cazului Mutu pentru a prezenta cererea clientului meu. In ultima perioada Mutu nu a dat niciun semn. Procesul va merge mai departe si vom vedea ce decizii se vor lua”, a spus Spaziani.
Adrian Mutu a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, la finalul lunii octombrie. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la cateva ore dupa incident, a suferit „o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala”.
Avocatul chelnerului Berat Recaj, Luca Spaziani, declarase ca i-a cerut lui Mutu, care l-a lovit pe clientul sau, suma de 10.000 de euro in schimbul retragerii plangerii.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.