Mutu de la Fiorentina la Napoli

Mutu de la Fiorentina la Napoli

0 105

Un impresar italian a anuntat un iminent transfer al jucatorului roman Adrian Mutu la fosta adversara a Stelei, mai ales ca sefii Fiorentinei sustin ca nu-i vor propune romanului prelungirea contractului.
Agentul italian de jucatori Enrico Fedele a declarat, luni, ca gruparea SSC Napoli are nevoie de un jucator ofensiv de calitate, iar romanul Adrian Mutu ar putea fi o varianta in acest sens, informeaza pianetazzurro.it.
„Unul dintre jucatorii importanþi ai Fiorentinei ar putea ajunge la Napoli, iar acesta nu este Montolivo. Napoli are nevoie de un jucator de calitate pentru faza ofensiva, iar Mutu poate fi o varianta”, a spus Fedele, in cadrul unei emisiuni difuzate de postul Telecapri Sport.
In urma cu 10 zile, Adrian Mutu declarase, intr-un interviu acordat publicatiei La Nazione, ca Fiorentina i-a propus o prelungire de cinci ani a contractului, dar ca el ar vrea sa mai joace doar inca trei. „Vreau sa raman si sa-mi inchei cariera aici. Sper acest lucru. Sa ma gandesc la altceva acum nu are sens, dar nu cred ca viitorul meu are legatura cu cate goluri voi marca in partea a doua a sezonului. Fiorentina stie cat valorez cand sunt bine, iar acum sunt pregatit sa fac meciuri mari”, a spus Mutu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.