Music meets nature – Mega-petrecere la Strandul din Codlea

Music meets nature – Mega-petrecere la Strandul din Codlea

0 87

Strandul din Codlea pregateste pentru acest week-end o super- mega- extra- petrecere.
Iata invitatia organizatorilor:
„Pe 21 August, sunete jucause iti vor mangaia simturile intr-un loc ascuns in mijlocul naturii, ferit de agitatia orasului. Cum stim ca vrei sa evadezi putin din cotidian si sa iei o gura de aer proaspat, Wicked Society s-a gandit sa te cheme anul acesta la Strandul Codlea de pe langa Brasov unde « Music meets Nature » timp de 24 h. Pentru o zi vei avea ocazia sa invingi caldura torida a orasului in mijlocul unei rezervatii naturale. Pentru a fi siguri ca vei fi cu noi, i-am chemat alaturi pe Jay Bliss, TBF, Heyos, Egal 3, Ciprian Popa, Vygo & Dani Dimitri si Summed & Dot, duo-ul vesel de la All Inn Records sosit pentru prima data in Romania.”
Daca acest gen de eveniment vi se pare potrivit pentru una dintre ultimele seri fierbinti din aceasta vara, nu uitati sa va luati costumul de baie si sa veniti cu prieteni, iubiti si alte cunostinte la Strandul din Codlea.
Daca va incanta ce v-am spus pana acum si deja visati la racoare, muzica buna si tot fun-ul din lume, puneti-va bookmark pe data de 21 si fiti prezentt la « Music meets Nature ».
Adresa: Iesirea din Codlea catre Fagaras, pe E68.
Intrare: 20 / 30
Mai multe detalii pe www.wickedsociety.ro

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.