Mures: Mihai Constantinescu la terapie intensiva

Mures: Mihai Constantinescu la terapie intensiva

0 163

Directorul de Resurse Umane de la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant (IBCvT) Targu Mures, Lavinia Cozma, a anuntat ca artistul Mihai Constantinescu se simte bine dupa operatia pe cord si ca a fost transferat deja in salon, de la Anestezie Terapie Intensiva.
“Are un regim specific pacientilor operati de inima, adica mancare fara sare. Artistul nu doreste sa discute cu presa”, a spus Lavinia Cozma.
Operatia pe cord deschis la care a fost supus interpretul Mihai Constantinescu s-a incheiat, vineri, la orele amiezii si a fost efectuata de prof. univ. Radu Deac, seful Sectiei Clinice de Chirurgie Cardiovasculara, dr. Victor Raicea si dr. Liviu Moraro, ambii chirurgi cardiologi si dr. Irina Modrigan, medic anestezist. Interventia a constat in inlocuirea a doua valve cu altele artificiale.
Mihai Constantinescu a fost internat in Sectia Clinica Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures din 2 noiembrie cu diagnosticul: stenoza aortica stransa, cardiopatie valvulara, insufiecienta mitrala gradul III/IV, insuficienta tricuspidianna gradul II si hipertensiune pulmonara medie.
Reamintim ca renumitul cantaret Mihai Constantinescu, candidat din partea Partidului Verde Ecologist la alegerile din 30 noiembrie, are 62 de ani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.