Mures: In topul datornicilor – prostituatele

Mures: In topul datornicilor – prostituatele

0 239

Sapte prostituate din Mures se afla in topul datornicilor la bugetul local, cu amenzi neachitate in valoare totala de 450.000 de lei.
Seful Serviciului de Executare Silita din cadrul Primariei Targu Mures, Vasile Szoverfi, a declarat, luni, presei, ca, pe langa datoriile legate de taxe si impozite ale persoanelor fizice si juridice, exista si peste 6.500 de amenzi neachitate, care ar trebui sa intre la bugetul local din amenzile pentru prostitutie, amenzi auto, pentru tulburarea linistii publice, circulatia fara documente pe trenuri ori locuire fara forme legale.
Potrivit sursei citate, in top, sunt sapte prostituate, care au primit amenzi de 450.000 de lei in total, pe care nu le-au platit. Pe primul loc este o prostituata cu datorii la bugetul local, din amenzi, de 85.720 de lei, urmata de una care are de achitat 79.060 de lei din 199 de amenzi si o alta, cu amenzi totale de 71.950 de lei din 147 de amenzi.
„Avem sapte prostituatecare au de platit amenzi insumand in jur de 450.000 de lei. Cele mai multe procese-verbale sunt pe centura Calea Sighisoarei. Acolo isi desfasoara activitatea. Se intampla ca intr-o zi sa primeasca trei sau patru amenzi”, a spus Szoverfi, care a adaugat ca multe dintre aceste amenzi sunt din anii 2004-2005, cand acestea trebuiau platite la Administratia Financiara.
In acest context, seful Serviciului de Executare Silita din cadrul Primariei Targu Mures s-a declarat nemultumit de faptul ca sanctionarea pentru astfel de rau-platnici consta tot intr-o amenda.
Ne punem o intrbare: daca se va ajunge la „executare silita” cum va actiona primaria in cazul prostituatelor?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.