Muntele Tampa va fi sarbatorit sambata de comunitatea brasoveana

Muntele Tampa va fi sarbatorit sambata de comunitatea brasoveana

0 504

Cu ocazia zilelor Ariei Protejate Muntele Tampa, Agentia Metropolitana pentru Dezvoltare Durabila a pregatit un program divers cu work-shopuri interesante si informatii utile drumetiilor pe traseele montane

Locuitorii orasului sunt invitati sa ia parte la cea de-a doua editie a sarbatorii dedicata promovarii si valorificarii biodiversitatii sitului Natura 2000. Cu ocazia zilelor Ariei Protejate Muntele Tampa, Agentia Metropolitana pentru Dezvoltare Durabila a pregatit un program divers cu work-shopuri interesante si informatii utile drumetiilor pe traseele montane.
La sarbatoarea dedicata promovarii si valorificarii biodiversitatii sitului Natura 2000 s-au alaturat numeroase entitatti publice si private.
Tema acestei editii este „Muntele Tampa -simbol natural al comunitatii brasovene” iar toate actiunele prevazute sa se defasoare sunt menite sa-i constintizeze pe localnici asupra importantampa3tei acestui patrimoniu natural.
Brasovenii vor putea petrece cateva ore deosebite in parcarea si incinta unui mall din Brasov unde organizatorii au pregatit o sumedenie de surprize.
Tot sambata brasovenii vor afla de la jandarmii montani, cum se pot feri de accidentele de pe munte dar si cum ar trebuie sa se echipeze atunci cand fac drumetii in zone muntoase.
Programul din 10 octombrie mai cuprinde expozitii fotografice si de obiecte folosite de montaniarzi dar si panouri tactile cu speciile de arbori existenti in cele patru habitate de padure specifice Muntelui Tampa.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.