Municipalitatea a pierdut recursul, într-un proces cu firma care gestiona parcările din...

Municipalitatea a pierdut recursul, într-un proces cu firma care gestiona parcările din oraș

0 75

Curtea de Apel a respins recursul formulat de Primăria Municipiului Brașov în procesul pe care aceasta îl are cu firma care a gestionat parcările din oraș, până a fost reziliat contractul. Practic, Curtea de Apel a menținut sentința Tribunalului Covasna. Inițial, Tribunalul Covasna a emis o hotărâre intermediară favorabilă firmei care a cerut hotărârii de Consiliu Local prin care au fost anulate tarifele de noapte pentru parcări, dar și cele de duminică. Hotărârea a fost dată în 23 aprilie. Municipalitatea a făcut recurs, iar termenul a fost astăzi, la Curtea de Apel Brașov. Sentința este definitivă.

Însă, între timp, contractul cu firma a fost reziliat și practic nici anularea hotărârii de Consiliu Local pentru care s-a ajuns în sala de judecată nu mai are miză.

Reamintim că nici în prezent, în municipiul Brașov, nu se plătesc parcările publice, după ce a fost reziliat contractul cu firma amintită. Municipalitatea a anunțat că va avea un plan de gestionare a acestora printr-un serviciu propriu.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.