Munca prin strainataturi

Munca prin strainataturi

0 87


??????????? Adevarul este ca munca in strainatate, mai ales in tarile occidentale, este mult mai bine platita decat la noi. Ma refer la munca cinstita, cu acte in regula. Dar pentru a ajunge acolo este nevoie de o serie de acte. Acestea trebuiesc sa fie prezente intre coperti la depunerea dosarului, care se face la AJOFM Brasov, str. Lunga nr.1A sau la punctele din Zarnesti, Rupea, Fagaras, Sacele, Rasnov si Codlea. Si sunt atatea acte ca nici nu stiu cu care sa incep. Le voi insira aleatoriu si fara comentarii, ca sa puteti avea libera alegere si sa va simtiti astfel mai bine.


??????????? CV in limba romana , tipizat. Copie BI/CI/pasaport? Copie legalizata certificate studii si calificare. Fisa individuala, tipizata. Copie legalizata a cartii de munca. Cazier judiciar si certificate de sanatate. Declaratii pe proprie raspundere ?pentru numeral de copii minori aflati in intretinere si de nebeneficiere de pensie de boala, ambele legalizate notarial. Dovada de la Primaria localitatii de domiciliu a declararii intentiei de a lucra in strainatate. Si doua poze tip pasaport. Sper ca nu mi-au scapat prea multe, asa zapacit cum sunt.


??????????? Dar ia ganditi-va cat castiga statul din astea. Pozele si, mai ales, autentificarile la notar conduc la o sume totala frumusica pe care solicitatorul o are de scos din buzunar si din care se infrupta – impozitele pe venit – si domnul Stat. Plus umblatul dupa obtinerea tuturor acestor hartiute. Si asta e doar primul pas.


??????????? Dar ca sa fiti mai bine edificati, faceti o plimbare la AJOFM, unde s-ar putea sa dati peste doamne dragute care sa va lamureasca mai bine.


?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.