Multinaționalele l-au pedepsit pe Dragnea

Multinaționalele l-au pedepsit pe Dragnea

2 148

PSD-ul a jucat orbește o carte. S-a pus cu multinaționalele și s-a ars. Liviu Dragnea a procedat la fel. Și a fost condamnat și încarcerat. Iar partidul care nu există, și despre care trei sferturi din România n-a auzit deși face zgomot cam de multă vreme, a fost gonflat pe Facebook și transformat în cîștigătorul zilei.

Adică USR-PLUS a crescut ca ciuperca pe bălegar. Ai zice că se schimbă țara și vine la putere tînăra generație. Vine pe dracu! La putere vine, dar de schimbat nu schimbă nimic pentru că în materie de performanțe administrative, de proiecte și de experiențe, gruparea cu pretenții salvatoare este nulă. Cum nulă este și în materie de dragoste față de țară. Cînd îi întrebi de patriotism, îți răspund cu „cei-i aia?”

Ce s-a lucrat în aproape doi ani de zile cu #rezist și cu # declic și cu Piața Victoriei s-a încheiat cu succes. Dragnea a fost condamnat și PSD-ul a fost pus cu botul pe labe. Dacă nu este atent, acest partid se poate face praf și pulbere. Mai ales dacă este plin de oportunuști,acoperiți și de profitori care să trădeze. Și s-a ras. Nu mai rămîne decît o vagă „urmă” de dînsul. Dacă se strînge, s-ar putea să treacă peste acest mare hop și să supraviețuiască. Iar URS-ul și PNL-ul vor arăta ce pot. Abia atunci ne vom dumiri.

Geaba se umflă unii în pene și își arogă victoria! Ambasadorul Danemarcei în Romania a fost principalul profet al alegerilor. A zis „Va fi o duminică fierbinte. Și după? Posibil să fie mai răcoare”.

Imagini pentru dragnea

Probabil că ambasadorul micuței țări nordice știa el ce știa. După cum extazul Monicăi Macovei tot cu o zicală dubioasă se încheie.”Victorie a Românilor și a Europei”. Adică spune adevărul. Sunt convins că se referă și la europarlamentare și la condamnarea lui Dragnea.

De ce cred eu că înfundarea lui Liviu Dragnea și demolarea PSD-ului este o operațiune organizată și nu o dispută politică pentru binele României?Pentru că multe acuze erau aduse de-a proasta, fără cap și fără coadă și, mai ales, fără dovezi. Doar înjurături, pamflate și panseuri a la Dogoiu și SRI. Toată campania s-a redus la înjurături pe net, la panseuri și la strigături. Ce s-a încheiat luni nu a fost un proces penal, ci un spectacol în care publicul a fost excitat si împins să ceară o execuție. Iar judecătorii s-au conformat.

De ce nu s-a ridicat nimeni din presă și din PSD să inventarieze numărul proștilor și al incompetenților promovați de Liviu Dragnea?Ar fi rezultat o listă lungă și ar fi avut greuteatea unor argumente pentru care putea fi debarcat din fruntea PSD-ului. Chiar și pentru acest război cu multinaționalele putea fi tras la răspundere, chit că ideea nu-i aparține. Este opera fără cap a creierului economic al PSD, adică a lui Darius Vâlcov. Dacă partidul său și opoziția l-ar fi taxat serios pentru improvizațiile financiare și economice, PSD-ul n-ar fi pierdut atît de multe procente. A fost aplicată cu vîrf și îndesat o metodă a victimizării, a demonizării, în stilul acuzațiilor isterice, care nu mai cer argumente și probe, ci numai execuții. Și a ținut. Liviu Dragnea a devenit inamicul României, iar PSD-ul pericolul principal al democrației și al dezvoltării. Ceea ce nu prea este, oricît se forțează unii să mă convingă.

Povestea a prins, a întărîtat lumea și acum suntem în situația de a vedea ce-am făcut.

Autor: Cornel Nistorescu
Cotidianul

COMENTARII

  1. „De ce cred eu că înfundarea lui Liviu Dragnea și demolarea PSD-ului este o operațiune organizată și nu o dispută politică pentru binele României?Pentru că multe acuze erau aduse de-a proasta, fără cap și fără coadă și, mai ales, fără dovezi. Doar înjurături, pamflate și panseuri a la Dogoiu și SRI. Toată campania s-a redus la înjurături pe net, la panseuri și la strigături. Ce s-a încheiat luni nu a fost un proces penal, ci un spectacol în care publicul a fost excitat si împins să ceară o execuție. Iar judecătorii s-au conformat.”

    DA, DAAAAAAA…. Mai taie din ele, da-le dreaq!

    • Ce sa taie? Dl Cornel Nistorescu este unul din seniorii presei romanesti, analizele sale sunt masura valorii si integritatii sale. Dragnea are nu are nici mai putine nici mai multe belele fata de ceilalti „colegi” din clasa poplitica romaneasca. Are doua dosare cumulate de ultimul complet de ICCj. Primul pentru ca a mobilizat cetatenii la vot (absolut legal; Iohannes a facut-o si el, de ce nu-l anchetează dulăii lui kovesi?), orchestrat de la comanda Sistemului si al doilea o facatura a DNA, adevarata politie politica basesciana. Ce sa taie? Tot ce se sustine in articol nu poate fi contestat de nimeni. Nici tu DANE nu o faci. Serviciile secrete nu mai sunt de mult timp romanesti. Nu ne-au pazit tara, interesele si cetatenii ci au tinut de sase ca sa ne faca praf economia. Dane vei spune ca era una comunista, depasita si necompetitiva. O parte da. Dar chimia, productia din zona de sanatate, extreactia si prelucrarea peroliera, transportul naval, fabricarea de tractoare, etc. erau competitive. Imi amintesc ca in primii 10 ani de la Revolutie, Brasovul a pierdut 100.000 de locuri de munca. Ce au pazit SERVICIILE? Ne-au tradat, devenind filiale ale serviciilor americane sau europene, infiltrand oameni peste tot, institutii, partide economie. Da, Dragnea a fost pedepsit exemplar de catre multinationale si globalisti. Cum adica a indraznit se promoveze si sa aplice OUG care a introdus TAXA PE LACOMIE? Cum a indraznit sa modifice lege off-shore? Etc. Pentru toate acestea si multe altele (nu mai stau sa le enumar) trebuia o pedeapsa exemplara. Sa nu mai indrazneasca cineva sa ridice capul in Colonia Romania.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.