Multinaționala franceză care trebuia să realizeze pardoselile la Mârzescu n-a terminat lucrările

Multinaționala franceză care trebuia să realizeze pardoselile la Mârzescu n-a terminat lucrările

0 22

Spitalul TBC de la Stejeriș nu se poate transfera la Spitalul Mârzescu, apreciază Dr Dan Moraru, managerul spitalului, pentru că firma franceză Tarkett nu a terminat demontat pardoselile și corpurile de iluminat de la pavilionul 1 al spitalului.
Această firmă a câștigat licitația pentru lucrările de reabilitare a interioarelor spitalului vechi de la Mârzescu, o oroare de spital la halul în care a fost lăsat de fosta administrație a Consiliului Județean, condusă de Aristotel Căncescu. Imagini din interiorul spitalului de pe Cuza Vodă au arătat un peisaj post-apocaliptic, în care erau ținuți bolnavii suficient de nenorocoși să ajungă la acest spital.

CJ-ul lui Căncescu cheltuia de zor banii pe prostii în loc să renoveze Spitalul Mârzescu
Asta în timp ce Consiliul Județean de atunci investea de zor în complexul Agrement și în cel de la Olimpia, acțiuni penale soldate cu dosare penale la DNA.
În ședința de vineri a actualului Consiliu Județean există un proiect de hotărâre care va fi votat pentru a permite prelungirea contractului de închiriere cu proprietarul Stejerișului, în valoare de peste 5000 de euro pe lună, pînă la 31 martie anul viitor. Urmând ca sumele să fie recuperate de la multinaționala franceză în urma procesului ce va fi intentat de CJ Brașov. Altfel Curtea de Conturi va imputa sumele cheltuite suplimentar pe chirie actualei conduceri a Consiliului Județean.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.