Motorete si pentru Cluj!

Motorete si pentru Cluj!

0 71

Directia de Posta Rapida si Directia Regionala de Posta Cluj au primit fiecare cate cinci motoscutere.
Potrivit CNPR, motoscuterele vor fi folosite atat in cursele de dimineata, cat si in cele de dupa-amiaza, in functie de cerintele de la nivelul oficiilor postale
Postasii cu motoscutere vor efectua distribuirea trimiterilor postale aferente postei rapide (prioripost, e-post, e-mandat), a trimiterilor de publicitate si a trimiterilor postale aferente distantelor de distribuire mai mari de
Motoscuterele Peugeot Ludix 14 Rep au dotari suplimentare, cum ar fi porbagaj fata (sarcina maxima suportata – 20 kg) insotit de o geanta de postas (37 litri), porbagaj spate (sarcina maxima suportata – 30 kg) si cutie de bagaje (40 litri). Motoscuterele sunt performante din punct de vedere tehnic, fiind echipate cu sasiu, caroserie si motor capabile sa reziste la solicitari de anduranta. Acestea au o garantie de 24 luni sau 20.000 km.
Presedinte Postei M. Toader a declarat ca, intr-un timp scurt, in functie de gradul de imbunatatire a timpilor de distributie, ar putea fi achizitionate sute de scutere pentru extinderea proiectului la nivel national. „Estimez ca intr-un timp foarte scurt vom extinde acest proiect la nivel national, cel putin in marile orase din Romania, pentru ca in maxim o luna vom avea primele monitorizari in privinta timpului de distributie”, a precizat presedintele CNPR.
Deocamdata, fara ironie, cam de cand Emil Boc este presedintele PD-L si Basescu la Cotroceni Cluj-Napoca a devenit al dopilea oras al tari. Tot ce se face pentri orasul de pe Dambovita trebuie facut si pentru orasul de pe Somes, vezi si cazul dptarii pentru postasi. Restul nu conteaza.
Pe cand vom muta capitala aici?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.