Motiunea se va dezbate saptamana viitoare

Motiunea se va dezbate saptamana viitoare

0 185


Conducerea celor doua Camere ale Parlamentului a hotarat, in urma sedintei de luni, conform prevederilor regulamentului, ca motiunea de cenzura sa fie citita in plenul Parlamentului joi, la ora 9.00, iar dezbaterea si votul pe motiune sa se dea luni, la ora 15.00.


S-a stabilit ca, pana joi, cei nemultumiti de unele acuzatii cu privire la falsificarea unor semnaturi sa procedeze de asa fel incat sa constate daca sunt corecte aceste acuzatii sau nu”, a spus Munteanu.


Tot el a precizat ca, in legatura cu acuyatiile referitoare la falsificarea unor semnaturi, Parlamentul va astepta decizia Parchetului.


Munteanu a aratat ca deputatul PD Cristian Radulescu a prezentat argumente impotriva acuzatiilor de fals aduse de Gheorghe Funar,? ca listele cu semnaturile pentru motiunea de cenzura, in original, se afla la presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, si urmeza sa fie verificate .


Munteanu a mai mentionat ca senatorul Ioan Talpes, plecat din tara in perioada strangerii de semnaturi, si-a transmis semnatura in original, electronic.
Nina Adam

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.