Motiunea PSD – pistol de jucarie

Motiunea PSD – pistol de jucarie

0 162


Iubirea este un balon de spuma?


…La fel se poate vorbi si despre motiunea PSD?


Dupa lupte seculare care au durat cateva saptamani bune, Motiunea de cenzura a PSD este intr-o continua alcatuire, schimbare, modificare, etc. Ca un pistol de jucarie, cu bilute de plastic, care nu produce decat „un fass” scurt si un „pac, pac” surd, „motiunea politicii romanesti” ia acum o noua intorsatura.


Ironia sortii! Dupa ce s-au vazut in imposibilitatea de a mai pune motiunea in miscare din motive interne, au aparut si motivele … externe! „Cauza PSD” trebuia sa treaca si de votul parlamentarilor, al celor din …partidele de opozitie. Fostii aliati PRM si PC, „fratii de motiuni simple” au decis sa nu-i ofere semnaturile.


?Astfel PSD adopta schimbarea …modificarii si …nimereste o noua strategie. Pe principiul „fa-te frate cu dracul pana treci puntea”, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, il propune, nici mai mult nici mai putin decat pe ?vicepresedintele PD Vasile Blaga, in functia de prim ministru, motivand: „In toata aceasta avalansa de declaratii si contradeclaratii, pe mine ma preocupa cu adevarat un singur lucru: gasirea unei formule de guvernare competente si cu sustinere parlamentara solida pentru ca tara trebuie sa fie guvernata“, deci Blaga „este o solutie foarte buna si o personalitate puternica“.


In mod paradoxal, vicepresedintele PD, Vasile Blaga (cel acuzat de catre PSD-isti ca are muste pe caciula din vremea cand „trecea prin VAMA ca mare sef”, muste de altfel „zburatacite”, adica sterse si uitate cat a fost ministrul de interne) ar trebui sa-si adune „ministrii-protejati” si sa ne „conduca bine” ca de (sa) trait(i) bine ne-am cam saturat.


Asteptam cu interes si nerabdare cursul pe care-l va urma acest demers si mai ales valurile pe care le va mai starni acest procedeu de aruncat praf in ochii propriilor sustinatori (ai PSD) si a onestilor electori.


?


Sanzaiana M.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.