Motiunea impotriva Guvernului va fi dezbatuta saptamana viitoare

Motiunea impotriva Guvernului va fi dezbatuta saptamana viitoare

0 174

Dupa o saptamana de peripetii, democratii au reusit sa stranga semnaturile necesare depunerii motiunii de cenzura impotriva guvernului. Daca pana acum numarul semnatarilor oscila intre 115 si 116, acum s-au strans pe lista deponentilor 119 nume.


Pe l?nga reprezentantii PD si PLD au mai semnat motiunea un social-democrat, un conservator si ale altor trei membri ai grupului minoritatilor nationale altele dec?t cea maghiara ( ca dovada ca n-a saracit PD-ul de tot)


Motiunea, cea de-a patra depusa impotriva Guvernului Tariceanu, va fi citita joi, orele 9 in fata celor doua camere ale Parlamentului reunite in plen, urmand ca dezbaterile sa aiba loc saptamana viitoare, luni.


Miza este mare pentru tabara prezidentiala. Odata respinsa motiunea, deputatii si senatorii care au semnat-o nu mai pot initia, in aceasta sesiune, o noua motiune de cenzura, cu exceptia cazului in care Guvernul isi angajeaza raspunderea, ceea ce ar insemna ca pana in toamna Guvernul sa-si vada linistit de treaba, mai cu seama pe timpul vacantei parlamentare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.