Motiunea cotiturii noastre?

Motiunea cotiturii noastre?

0 250

?


In momentul in care Basescu, ajutat de Iliescu si Servicii, a ajuns presedintele Romaniei, (impotriva vointei poporului) nimeni nu intrezarea, razboiul total dintre SECURITATE care isi dorea? prezervarea pozitiilor dominate din economie, politica, administratie (institutiile publice centrale si locale) si lupii tineri.
Este vorba de aceeasi SECURITATE, care – “pilotata” cu abilitate de tandemul Iliescu&Magureanu, pereche ce a reusit “sa vopseasca gardul” si sa lase “leopardul” sa faca jocurile fara limita de pana azi – SECURITATE care? s-a infipt si mai bine in fotoliul Puterii centrale si locale.


Personal, la nivelul acestei generatii, nu credeam ca mai scapam de “grefa” infipta in seva poporului roman de tandemul mai sus mentionat.


Iata, ca la 17 ani, trecute fix, de la Duminica orbului, se intampla o minune.


Un Referendum impins spre desfasurare de “lupii tineri” (doar 322) dar girat de elita promovatilor pe merite (fata de linia noului si vechiului Regim) si a acoperitilor (cu tot scorul de meci de cartier) declanseaza inceputul sfarsitului. “Lucratorii”, fara putinta da a mai da inapoi, vor savarsi minunea: ?inlocuirea securitatii cu un regim democrat (si dupa principiul cunoscut) vor cadea si ei in “lucratura” sapata cu migala.


Pentru final, dar nu si in cele din urma, o mica rectificare, in realitate o talmacire a celor trei concluzii trase de par de Boc, dupa “succesul” motiunii (conform declaratiilor liderului PD), in fata camerelor de luat vederi, in care nici macar un membru al PD nu mai crede (inafara de el).


Ii spunem noi, domnului Boc, care sunt cele trei concluzii ale motiunii.  1. PD-ul NU MAI ESTE la putere.

  2. Basescu NU MAI ESTE ?presedintele tuturor romanilor, doar al PD-ului (sau cel mult, daca nu se va realiza in cateva zile fuziunea PD cu PLD), al Polului PD&PLD.

  3. PUTEREA ? ESTE TOT ACOLO, unde a votat poporul in 2004, adica la… PSD.


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.