Motiune simpla impotriva lui Mihai Seitan

Motiune simpla impotriva lui Mihai Seitan

0 78

PNL va depune o motiune simpla impotriva ministrului Muncii, Mihai Seitan, in urma „situatiei umilitoare” in care au fost puse sute de mii de persoane pentru a isi plati contributiile sociale conform Ordonantei nr. 58/2010, a anuntat, vineri, Mihai Voicu, vicepresedinte si purtator de cuvant al formatiunii liberale.
„Declaratiile de genul <> sau <> in situatiile de rea credinta… cine decide unde a fost vorba de rea credinta?”, a afirmat Mihai Voicu.
Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii ar urma sa fie depusa la Camera Deputatilor, la scurt timp dupa inceperea sesiunii parlamentare din aceasta toamna.
Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a anuntat, in urma cu doua zile, ca, din datele ANAF, la nivelul intregii tari sunt intre 450.000 si 470.000 de persoane care obtin venituri din drepturi de autor, conventii civile si pe persoana fizica autorizata, care trebuie sa declare si sa plateasca noile contributii prevazute de ordonanta 58/2010.
Mai degraba Emil Boc ar trebui sanctionat. Acesta a facut o declaratie de o rautate fara egal. Legiferarea de principiu sau emiterea unei Ordonante impotriva unei categorii sociale este cel mai absurd lucru si de neacceptat intr-o democratie, fie ea si originala, care a permis existenta Regimului Basescu.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.