Mos Craciun vine la scoala

Mos Craciun vine la scoala

0 60

Luna aceasta, Sustin Educatia lanseaza ultima campanie a anului 2011, „Mos Craciun vine la scoala”, prin care isi propune sa continue informarea publicului larg cu privire la problema resurselor educative din scolile si gradinitele romanesti.
Cu cateva saptamani inainte de sarbatorile de iarna, campania propune tuturor doritorilor un magazin online in care se gasesc cadouri create de copii.
Cumperi o felicitare sau o lumanare de sarbatoare, mestesugite de copii si contribui la achizitionarea tuturor resurselor educative care nu se gasesc la ei, in scoala.
Pana la sfarsitul lunii decembrie, oricine viziteaza magazinul online de pe http://www.sustineducatia.ro/alege-un-cadou/poate sa primeasca in schimbul unei donatii, unul dintre cadourile lucrate manual de copii.
Demersul dublu al campaniei – social si comercial – are ca scop principal strangerea de fonduri pentru achizitionarea resurselor educative necesare dascalilor in activitatile didactice de la scoala.
„Mos Craciun vine la scoala” este o campanie care a inceput in data de 24.11.2011 si care continua pana la sfarsitul lunii decembrie 2011. Cu cadouri mici, facem fapte mari!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.