Mos Craciun – de inchiriat la Brasov

Mos Craciun – de inchiriat la Brasov

0 131

La Brasov se pot inchiria, cu ocazia sarbatorilor de iarna, Mos Craciuni, Craciunite si spiridusi. Toata aceasta recuzita se adauga la sedintele foto-video care pot ajunge la un pret de 200 de lei pentru doar 30 de minute.
Cu toate acestea, cei care apeleaza la aceste servicii sunt convinsi ca merita.
Firmele de organizari evenimente din Brasov au venit cu oferte care mai de care mai tentante. De exemplu, un pachet complet costa 25 lei/copil.
Craciunitele pot fi chemate si pentru a anima petreceri si il pot ajuta pe mosul la impartitul cadourilor. Craciunitele se pot inchiria cu 150 de lei pentru 30 minute.
„Avem o superoferta pentru toti cei care isi doresc ca Mosul si ajutoarele sale sa-i viziteze chiar in ajunul de Craciun. Pe 24 si 25 decembrie, vor plati doar 200 de lei/30 minute”, a declarat George Ruta, reprezentantul unei firme de organizari evenimente.
Cei care nu-si permit acest tip de distractie, dar vor totusi sa simta spiritul Craciunului, pot inchiria doar costumele.
Costumul de Mos Craciun, cu tot cu tolba si cel de Craciunita pot fi inchiriate, pentru 48 de ore, cu suma de 50 de lei fiecare.
In magazine si pe internet se gasesc o multime de costume de Mos Craciun si Craciunita. Un costum de Mos Craciun se vinde de la 60 de lei si ajunge pana la 300 de lei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.