Două echipe, care au avut de suferit în urma retrogradării în liga secundă, FC Braşov şi Rapid, s-au întâlnit pe stadionulTineretului, de la poalele Tâmpei, într-un veritabil derby neoficial. S-a remarcat clar subţirimea loturilor celor două echipe, care acum adună de pe unde pot jucători şi încearcă să-şi încropească efectivele. Atât FC Braşov, cât şi Rapid, duc în continuare lipsă de lideri, de jucători valoroşi, de fotbalişti cu experienţă, care pot trage căruţa după ei. Doar Buga, de la FC Braşov s-ar putea înscrie în această categorie, dar zicala cu singura floare rămâne valabilă…Meciul a reţinut atenţia doar în repriza secundă, când ocaziile, ratările şi golurile au fost pe tapet…Rapid a deschis scorul în min. 28, când Robuste a înscris, speculând o greşeală a defensivei braşovene (0-1). După pauză, FC Braşov a întors rezultatul, după un joc animat de intarea vârfului Ene, care se anunţă un câştig. Acesta a egalat în min. 49, cu un şut din marginea careului mare. Apoi,,,stegarii” au trecut în avantaj, prin reuşita lui Oltean dar creatorul fazei a fost Horia Popa, cu un sprint irezistibil pe dreapta (2-1). În min. 88 însă, Rapid a reuşit egalarea, prin reuşita de excepţie a unui spaniol : Luque, care a înscris dintr-o lovitură liberă de la 35 de m! Scor final : 2-2 şi nu se ştie cine câştigă moral şi cine pierde…

FC Braşov : Căucă (Mutu) – Letan, Hlinca, Istrofor (adus de la Tărlungeni), David – Buga (Monea), Mareş (H.Popa), Moraru, Ianc (Spătaru) – Codoban (Oltean) – Rusu (Ene).

Cosmin Bodea, antrenor principal FC Braşov : ,,Un test important, cu o echipă bună, aflată şi ea în reconstrucţie dar având un lot mult mai numeros decât noi. Sunt mulţumit de rezultat şi cred că în a doua repriză am avut destule ocazii. Încet, încet începem să aducem toţi jucătorii la acelaşi nivel. Mai avem nevoie să completăm lotul cu vreo 2-3 jucători de valoare şi sper ca săptămâna viitoare să se rezolve acest lucru”

FC Braşov va încheia mâine cantonamentul, iar sâmbăta viitoare va juca un nou meci amical, cu Unirea Tărlungeni

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.