Morti in misiune

Morti in misiune

0 237

Este versiunea oficiala a decesului celor doi politisti de la Directia Generala Anticoruptie Brasov, decedati miercuri seara intr-un accident la Lunca Calnicului. Al treilea politist, seful DGA Brasov, este internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, unde a suferit o interventie chirurgicala complicata. Cei trei se intorceau dintr-o misiune de executare a unui mandat de aduce de la Piatra Neamt la bordul unei Dacii Logan care se deplasa in spatele unei dube de Interventie Rapida, cu semnalele luminoase si sonore pornite. Duba s-a angajat in depasire; Dacia nu a mai reusit sa revina in banda si a intrat in coliziune cu un TIR.
Cei doi ofiteri sunt Sorin Gontea aflat pe bancheta din spate si Sorin Matca aflat la volan. Gontea in varsta de 44 de ani lucra doar de doua luni la Directia Generala Anticoruptie si nu era casatorit; Matca era, insa, angajat de la sfarsitul anului trecut, era casatorit si are un copil. Paul Ravoiu, seful DGA Brasov, aflat pe scaunul din dreapta a scapat cu viata insa a suferit multiple traumatisme si fracturi. Ravoiu se gaseste in prezent internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, unde a suferit o interventie chirurgicala complicata dupa ce a fost transportat de la locul accidentului cu un elicopter SMURD.
Accidentul a intrerupt timp de trei ore circulatia pe DN11, pe raza localitatii Lunca Calnicului, pe ambele sensuri de mers.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.