MONUMENTUL MISTERIOS (1) care stabilește numărul maxim de oameni pe Terra…!!!

MONUMENTUL MISTERIOS (1) care stabilește numărul maxim de oameni pe Terra…!!!

1 182
Ghidul de piatră din  Georgia (SUA) este un monument enigmatic din granit, situat în regiunea Elberton, statul Georgia. Cunoscut și sub numele de American Stonehenge, monumentul are aproape 6 metri înălțime și este alcătuit din 6 plăci de granit, cântărind în total circa 109 tone. Dar detaliul cel mai uimitor al monumentului nu este dimensiunea lui, ci ceea ce e gravat pe el: Zece reguli pentru o „epocă a rațiunii”. Aceste reguli sunt asociate cu Noua Ordine Mondială, depopularea masivă a planetei, un guvern mondial unic, introducerea unui nou tip de spiritualitate etc.
Autorii acestor îndrumări au cerut să rămână anonimi și, până în prezent, dorința lor a fost respectată. Pe monument este gravată totuși o semnătură: R.C. Acestea sunt inițialele Ordinului Rozicrucienilor (Rosenkreutz Christian în germană, sau Rose Croix în franceză), adică Crucea Trandafirului, un ordin al Cavalerilor Templieri, precursorii masonilor.
Iar broșura Ghidului de piatră din Georgia  (USA) menționează că Joe H. Fendley Senior, președintele companiei Elberton Granite, precum și alte persoane implicate în construirea monumentului au fost masoni. Să fi fost acesta motivul pentru care acești oameni au fost selectați de către sponsorii anonimi ai monumentului?

Misterioșii finanțatori au lăsat un text care explică motivele din spatele acestui ghid în piatră, scopul lor devenind foarte clar.
Textul descrie o lume ideală, la fel cu cea imaginată de societățile oculte. Monumentul este deci dovada legăturii dintre societățile secrete, elita mondială și planul pentru o Nouă Ordine Mondială.
Sculptat în granit albastru, monumentul din Georgia este menit să reziste testului timpului şi să comunice cunoştinţe pe mai multe nivelurifilozofice, politice, astronomice etc. Este compus din patru blocuri mari de piatră, pe care sunt gravate zece reguli de viaţă în opt limbi: engleză, spaniolă, rusă, swahili, hindusă, ebraică, arabă și chineză.Pe partea de sus a structurii este inscripţionat un mesaj mai scurt, în patru limbi anticebabiloniană, greaca clasică, sanscrită şi hieroglife egiptene. Trebuie ştiut că aceste patru limbi antice au o mare importantă în învăţăturile şcolilor de mistere oculte, precum Francmasoneria şi Rozicrucienii.

Cele patru pietre mari sunt aranjate într-o configuraţie de „roată cu zbaturi”, orientate în așa fel încât să capteze mișcarea soarelui pe tot parcursul anului, marcând poziţiile extreme de răsărit şi apus ale soarelui, în ciclul său de 18,6 ani. Piatra din centru are două caracteristici aparte.
Prima este aceea că Steaua Nordului este întotdeauna vizibilă printr-un orificiu special, forat de la sud spre partea de nord a pietrei din centru. A doua caracteristică este deschizătura care se aliniază cu poziţia soarelui la momentul solstiţiului de vară şi de iarnă şi la echinocţiu.
La baza Ghidului de piatră se află o tabletă explicativă, pe care sunt listate detalii ale structurii. Se menţionează de asemenea şi o capsulă a timpului îngropată sub ea. Conţinutul acestei capsule (dacă există) este un mister. Tableta descrie caracteristicile monumentului şi precizează care sunt autorii acestuia. Însă data de deschidere a capsulei timpului a fost lăsată necompletată.Legătura cu fenomenele astronomice a fost de o mare importanță în proiectarea Ghidului. Într-o… relativ nouă naţiune, cum sunt Statele Unite ale Americii, monumentele care sunt aliniate cu corpuri cereşti sunt adeseori operele societăţilor secrete, cum ar fi francmasonii. Preluând din învăţăturile şcolilor de mistere din Egiptul Antic și Grecia sau de la celții druizi, francmasonii sunt cunoscuţi pentru încorporarea în monumente a unor „cunoștințe sacre”.
Cele zece „porunci” pentru o Nouă Epocă a Raţiunii sunt următoarele:
⦁    Menţineți umanitatea sub 500.000.000 de indivizi, într-un echilibru perpetuu cu natura.
⦁    Controlați reproducerea cu înţelepciune – îmbunătăţind conformitatea şi diversitatea.
⦁    Uniţi umanitatea printr-o limba nouă. 
⦁    Manifestați credinţa, tradiţia şi toate lucrurile cu judecată echilibrată.
⦁    Protejaţi oamenii şi naţiunile cu legi cinstite şi tribunale corecte. 
⦁    Lăsaţi naţiunile să guverneze intern, rezolvându-şi disputele externe într-un tribunal mondial.
⦁    Evitaţi legile mărunte şi… oficialii inutili.
⦁    Echilibraţi drepturile personale cu îndatoririle sociale.
⦁    Preţuiţi adevărul, frumuseţea, dragostea, căutând armonia cu infinitul.
⦁    Nu fiţi un cancer al pământului, lăsaţi loc naturii.
După cum vedeți, ghidul face apel la o reducere drastică a populaţiei lumii, adoptarea unei limbi mondiale și crearea unui tribunal mondial şi face aluzie la eugenie. Cu alte cuvinte, un model pentru o Nouă Ordine Mondială.Depopulare, maternitate planificată şi „eugenie
Prima „poruncă” este de-a dreptul şocantă, pentru că, în esenţă, stipulează că 12 din 13 persoane de pe Pământ n-ar mai trebui să existe. Practic, asta ar însemna ca toată lumea să dispară, în afară de un număr egal cu… jumătate din populația IndieiDacă populaţia lumii de astăzi este de 6,8 miliarde de oameni, înseamnă că avem un surplus de 92,54%. Să iei în considerare asemenea cifră este înspăimântător.
Depopularea masivă este un obiectiv recunoscut de elita mondială şi mulţi oameni importanţi au declarat-o în mod deschis. În 1988, Prinţul Philip al Marii Britanii spunea că, dacă ar fi să se… reîncarneze, şi-ar dori să fie un „virus mortal”, care să reducă populaţia lumii. Mai recent, Bill Gates a spus: Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni…, tinzând să ajungă la 9 miliardeAcum, dacă facem o treabă bună cu noile vaccinuri, am putea reduce populaţia lumii cu 10-15%” (!!?)  Alături de donaţiile de sume enorme de bani (deductibile fiscal) pentru cauza depopulării, „întâlnirile secrete” ale elitei mondiale au avut drept scop discutarea modului prin care ar putea fi utilizată averea lor pentru a stopa creşterea populaţiei lumii şi a îmbunătăţi sănătatea şi educaţia.
Filantropii, convocați în 2009 într-un summit organizat la inițiativa lui Bill Gates (fondatorul Microsoft), s-au reunit în secret pentru a discuta felul în care ar putea depăși obstacolele politice și religioase rezistente la schimbare.

Întâlnirea, descrisă ca Good Club (Clubul Bun) i-a inclus pe David Rockefeller Jr. (patriarhul celei mai bogate dinastii din America), finanţatorii Warren Buffett si George Soros, primarul New York-ului Michael Bloomberg şi mogulii de presă Ted Turner şi Oprah Winfrey.

A două regulă : „Ghidaţi reproducția cu înţelepciune, îmbunătăţind diversitatea şi conformitatea” solicită practic crearea unei legi privind numărul de copii per familie. printr-o „reproducere selectivă, adică sterilizarea membrilor nedoriţi ai societăţii. Aceasta se numea pe vremea naziștilor „eugenie”până când a devenit… incorectă politic.
Acesta este, ceea ce,eufemistic numim …Un guvern mondial! (va urma)

COMENTARII

  1. Toti borfasii astia care sau imbogatit prin hotie sant de fapt niste bolnavi mintali care viseaza sa dicteze cine sa traiasca si cine sa moara..
    Nu vor reusi fiindca majoritatea copiilor si nepotilor lor sant sau vor fi niste imbecili foarte dependenti de droguri si nu vor fi capabili sa duca mai departe visul dement al borfasilor care i-au zamislit. Toate progeniturile familiei Rockefeller se drogheaza.
    Le vine randul si celorlate progenituri ai caror parinti borfasi sant la prima generatie (Gates, Soros, Bloomberg, Turner, etc . Generatiile urmatoare vor fi ingropate in droguri precum cei din borfasii lui Rockefeller.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.