Montarea antenelor pe cladirile din Brasov

Montarea antenelor pe cladirile din Brasov

0 172

Ieri, consilierii locali au decis ca pe viitor sa nu mai fie acceptata instalarea pe cladirile din oras decat a antenelor de emisie-receptie camuflate si de un singur tip.
Instalarea acestor antene se va face dupa obtinerea autorizatiei de constructie din partea Primariei.
In cazul antenelor deja existente vor trebui efectuate proceduri de reautorizare si de conformare in privinta achizitionarii modelului agreat de municipalitate. Cu aceasta ocazie tipul de antena agreat va fi fabricat de un anumit producator, agreat si el de municipalitate Trebuie sa povestesc mai multe?

As vrea sa arat, in context, ca in Franta, la Paris, nu s-a permis instalarea unei asemenea antene unde vroiau unii sa o monteze, si asta pentru ca era la mai putin de 100 de metri de cladirile dimprejur, adica la numai vreo 20 de metri. Si asta datorita influentei nocive a undelor electromagnetice asupra organismului uman.
Numai la noi au aparut pe cladiri si blocuri de locuit tot felul de bete metalice, de diferite forme, nepasandu-i nimanui de oamenii care stau chiar si la numai cativa metri de acele ciomege electromagnetice.
De faqpt, cui ce-i pasa de noi?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.