Monica dupa spovedanie

Monica dupa spovedanie

0 303

Imbujorata si uda peste tot de emotie, madam Monica Ridzi a declarat, dand, cu un ultim efort, capul pe spate, in semn de mandrie pastrata de la stramosii daci: „Voi demisiona daca se va incepe urmarirea penala’.
O sa-i si planga multi de mila!
Cat despre demisie, oricum, in cazul inceperii urmaririi penale, ea zboara din minister, daca Basescu respecta legile.
„Am decis sa ma pun la dispozitia comisiei pentru clarificari pentru ca eu nu fug de raspundere. Asa am fost invatata timp de 12 ani in PD-L. Vom vedea daca am gresit, dar am deschis o ancheta interna in cadrul ministerului, iar cei gasiti vinovati vor plati, iar daca si eu voi fi gasita vinovata si se va incepe urmarirea penala, voi demisiona”, a declarat Monica Iacob Ridzi la finalul audierilor comisiei parlamentare.
Hai ca-i dulce tipa in melodramatismul ei, asa ca sa o luam pe puncte:
1. Ea „a decis” sa se puna la dispozitia Comisiei. Haida de! Daca nu se prezenta, intra direct la penal, calcand inca niste legi in plus.
2. Nu fuge de raspundere, ca asa a invatat-o PD-L-ul! Alta gogorita. Aproape toti pedelistii fug de raspundere, prin diferite tertipuri, incepand cu Traian Basescu. Ia ridica-i de picioare si cu capul in jos si scutura-i un pic, sa vezi cum cad din ei raspunderi dupa raspunderi, de care au fugit la vremea respectiva.
3. A deschis o ancheta. Era si normal, altfel prea s-ar fi dat prinsa usor. Madaqma mai afirma ca vor plati cei vinovati. Pai ea este prima, ca ea a pus semnatura finala, cum este normal. Sau cauta sa gaseasca vreun acar Paun?
4. Iar cu amenintarea cu demisia nu este decat teatru ieftin, caci, oricum, ar fi demisa, dupa lege, asa cum au patit-o si altii inaintea ei.
Turnandu-si inca o canita de cenusa pe cap si smulgand niste scame de pe rochie, Monica Ridzi a mai frant intre manute o explicatie, de ce nu a demisionat pana acum.
„Cred ca ar fi fost un act de lasitate din partea mea daca as fi demisionat, mai ales ca toate actiunile mele s-au desfasurat legal. Daca se va considera altceva, eu nu voi fugi de raspundere. Am toata bunavointa sa se elucideze acest caz”, a afirmat Monica Ridzi, uitand sa completeze ca toate facaturile au fost un sacrificiu in slujba neamului si a tarii.
Mama maiculita, ce vrajeli au pedelistii astia in ei! Nici nu mai stii: sa dormi sau sa stai treaz, in contul cacialmalelor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.