Mona Pivniceru, amenintata din nou

Mona Pivniceru, amenintata din nou

0 159

„Asteapta-te la ce e mai rau pentru tine!”
Aceste cuvinte le-a primit presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, Mona Pivniceru. Scrisoarea de amenintare a avut ca destinatar Curtea de Apel Iasi. In scrisoare Mona Pivniceru este insultata si amenintata, scrisoarea fiind semnata in numele lui Gigi Boieru. „Asteapta-te la ce e mai rau pentru tine!”, este amenintarea din scrisoarea scrisa cu un marker.
Se pare ca aceasta nu este singurul mesaj de amenintare pe care presedintele Asociatiei Magistratilor l-ar fi primit.
La inceputul saptamanii, pe 14 septembrie mai exact, Mona Pivniceru afirma, in cadrul unei emisiuni la un post de radio, ca a fost amenintata ca i se va sparge casa, iar ea va fi maltratata. Amenintarile au venit pe adresa Asociatiei si, potrivit presedintelui acesteia, in spatele lor s-ar afla serviciile de informatii. Mai mult, se pare ca Mona Pivniceru nu este singurul magistrat vizat de aceste amenintari.
„Avand in vedere ca magistratii au avut ceva probleme cu SRI-ul in Targu-Neamt, este posibil sa fie aceia. Dar pot sa fie si din alte zone. Nu e nicio certitudine din ce zona ar veni. Amenintarile au fost trimise pe adresa Asociatiei Magistratilor si de acolo mi le-au redirecþionat mie. M-au amernintat ca imi vor sparge casa si ca voi fi agresata fizic. Si Serviciile Secrete sunt foarte reactive in ceea ce ne priveste. In situatia asta nu sunt numai eu, ci toti cei care am fost purtatori de cuvant ai colegilor in perioada aceasta”, a declarat Mona Pivniceru.
Sa ne amintim ca, printre altele, Mona Pivniceru a fost tare clontoasa in relatia cu presedintele Traian Basescu, atunci cand acesta, crezandu-se mai destept decat prevede bunul simt, a facut pe mediatorul intre magistrati si Guvern, dar in stilul sau personal, adica incercand sa-si impuna vrerea, ceea ce nu i-a tinut. Dar Mona Pivniceru este magistrat si nu se poate pronunta fara dovezi clare.
Insa eu, un parlit de ziarist care nu am ce pierde, il banuiesc pe matelot ca a influentat aceasta amenintare. Sa nu vi se para curios, doar il stiti pe Basescu Traian cat de orgolios este. Cum sa i se puna in calea vrerii sale o femeie, prin vorba si prin port mult superioara fizic si intelectual? Ia amintiti-va de aparitiile celor doi pe micul ecran, si cred ca nu mai este nevoie sa spun mai multe.
Iar faptul ca oamenii cu functii apeleaza la asemenea actiuni impotriva celor care le descopera bube negre nu este o noutate. Acest lucru l-am simtit personal, cand am dezvaluit ca unul din sefii Politiei Comunitare brasovene este plecat, oficial si cu patalamale de la medici, cu sorcova. In acelasi material l-am plasat putintel si pe primarul Scripcaru, caci si acesta a suferit, mai in tinerete, de anumite momente neplacute pe la mansarda, iar acuma este sef si peste comunitari. Neavand ce imi face pe calea justitiei, politaii comunitari au fost pusi sa ma depisteze, sa ma amendeze cum ma gasesc cumva in neregula – asmenea lucru nu este greu de realizat prin inscenari – si sa-mi descopere domiciliul.
In acest context, ce sa ne mai miram de amenintarile la adresa Monei Pivniceru?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.