Mona Musca a sarit din lac in put

Mona Musca a sarit din lac in put

0 248

Pornita cu dreptul in PNL, care i-a oferit atat statutul de parlamentar, functia de ministru al culturii cat si functia de presedinte al organizatiei de femei a partidului, Mona Musca, din prea mult atasament fata de presedinte, a inceput sa piarda teren. A demisionat din functia de ministru pe motiv ca PNL nu promoveaza programul Aliantei din campania electorala, mai exact programul lui Basescu.


Si tocmai mana pe care a pupat-o a plesnit-o. Ea a fost printre cei extrem de putini dovediti a fi facut politie politica. CNSAS-ul, o institutie in evidenta subordonare fata de presedintele Basescu a insistat cu acest verdict, chiar si dupa contestatia depusa. Interesant este ca gestul repetarii sentintei a prins-o pe Mona Musca demisionata din PNL. Degeaba.


Apoi Mona Musca s-a alaturat fondatorilor noului Partid Liberal Democrat, ea urmandu-I pe Stolojan si Stoica. Mai tarziu in noua structura au intrat Raluca Turcan, Cristian Boureanu, Mircea Cinteza, Gabriel Sandu si Gheorghe Flutur.


In PLD Mona Musca parca nici nu exista. Membrii noului partid vor avea un Congres in februarie in care isi vor alege structurile de conducere.Se vorbeste ca vor fi trei presedinti: Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur si Valeriu Stoica.


Mai sunt sigur in carti pentru functii de conducere Raluca Turcan, Cristian Boureanu, Mircea Cinteza si Gabriel Sandu. Deocamdata, de Mona Musca nu se aude nimic. Acum depinde si de numarul de vicepresedinti, sefi si sefuleti. Poate, totusi…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.