MOMENTUL ADEVĂRULUI – REȚEAUA LUI KLEMM! CINE TOARNA IN URECHEA AMBASADORULUI?

MOMENTUL ADEVĂRULUI – REȚEAUA LUI KLEMM! CINE TOARNA IN URECHEA AMBASADORULUI?

1 140

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a primit azi decoraţia regală “Nihil Sine Deo”, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Elisabeta, ocazie neașteptată pentru a devoala public de unde își culege datele pe baza cărora critică, de ani de zile, deciziile privind justiția autohtonă.
În timpul discursului rostit cu acest prilej, Klemm a vorbit, conform Agerpres, despre prieteni, mulţi prezenţi la dineu, care l-au ajutat să se implice sau să înţeleagă societatea românească.
Printre ei s-au numărat Sorin Mîndruţescu, Dragoş Bucurenci, Lazăr Comănescu, Mircea Dumitru, Corina Şuteu şi “prima legătură” pe care a avut-o cu România, cel care i-a fost profesor – Matei Călinescu.

Foarte interesant, ambasadorul american a dezvăluit însă cine sunt persoanele care îl informează în legtură cu evoluția justiției de la noi, atunci cînd le-a mulțumit lui Valeriu şi Cristianei Stoica, despre care a spus că l-au ajutat să înţeleagă “evoluţiile din jurisprudenţa română”.

Valeriu Stoica este fostul ministru al Justiției din mandatul CDR, rămas celebru după dezincriminarea ”accidentală” a bancrutei frauduloase, acum aproape două decenii, spre bucuria unor mari infractori. Totodată, el a fost nominalizat cîndva de un alt ministru al Justiției, Rodica Stănoiu, drept membru al unei grupări transpartinice de politicieni care fac și desfac în mod ocult treburile în stat și un mare apropiat al sforarului Viorel Hrebenciuc:klemm”Cînd PSD a luat guvernarea, am fost cu mainile legate efectiv ca sa rezolvam si noi o serie de probleme in legatura cu anumiti oameni. Legaturile dintre Viorel Hrebenciuc si Valeriu Stoica erau atat de puternice, incat pentru niste chestiuni care puteau fi rezolvate intr-un anumit fel, la un moment dat Hrebenciuc a spus ca-i ”arunc in aer” legaturile cu liberalii – celebrul protocol pe care dupa aceea Stoica l-a rupt la televiziune”, a povestit Stanoiu în ianuarie 2010, la Antena 3. (B.T.I.)

Lazăr Comănescu, Mircea Dumitru, Corina Şuteu au fost ministrii in guvernul Ciolos.

Intrebare: de ce a desconspirat Klemm o parte din reteaua ambasadei?

http://inpolitics.ro/

COMENTARII

  1. Ambasadorul Gaura de Cur a desconspirat reteau veche ca sa acopere reteau tanara de tradatori condusa de Firea, Stanescu, Tutuianu etc. Curvele „regale” de la palatul Elisabeta trebuie expulzate din Romania fiindca comploteaza improtiva tarii asa cum au facut si precedesorii lor.
    Faptul ca l-au decorat pe ambasadorul GAURA de CUR, un jidan nazist, care uraste romanii dovedeste complotul curvelor de Hop in Tzol impotriva tarii desi nu platesc chirie pentru palatul Elisabeta in care locuiesc si primesc peste 1 milion de euro pe an pentru asi platii tramandaii cu care se reguleaza.
    .

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.