Molusca de la Cotroceni faţă cu trădarea liberală

Molusca de la Cotroceni faţă cu trădarea liberală

1 83

„Ţara este colmatată de viituri, bieţii români (...)părăsiţi de soartă agonizează sub blestemul părăsirii generalizate, iar el se înfruptă seren din beneficiile castrării sale de sentimente.

Băi nesimţiţilor! Băi hahalerelor! Băi pitecantropilor cu diodă! Băi hulpavilor! Băi degeneraţilor! Băi gargaragiilor de latrină! Băi criminalilor cu gulere albe!
Asta numiţi voi liberalism? Aşa înţelegeţi voi sloganul „Prin noi inşine”?
Poza cu Ludovic Orban părăsit de toţi, lăsat singur pe primul rând de scaune la Conferinţa PNL Cluj, va deveni emblematică pentru renumele de trădător predestinat al românului.
Aici nu e pe persoană fizică, că ţi-ai trădat prietenul sau fratele sau iubita, aici e pe ţară, pe popor, că statul major al unei armate şi-a trădat generalul în funcţie!
Bun, nebun, Orban e încă, în acest moment, şeful liberalilor. Generalul lor. Iar aceştia ce-i fac? Îl trădează triumfalist? Pactizează cu acela care îi plăteşte mai gras? Şi mai fraudulos?

Băi şulfelor, băi estropiaţilor de minima demnitate umană, băi curvelor, băi vânduţilor, băi excrementelor… 
Voi nu mai aveţi nimic sfânt? Ereditatea voastră s-a pişat pe tot ce ar mai putea fi demn în sângele acestei naţii?
Băi Boc, băi Rareş Bogdan, băi lingători de cururi de preşedinte, băi care idoli de lut ardelean oţi mai fi, chiar nu vă e deloc ruşine?
Aveţi neveste frumoase, inteligente, aveţi copii care învaţă limbi străine şi iau lecţii de pian, chiar nu vă e teamă că, purtându-vă astfel, s-ar putea să le pierdeţi? Să îi dezgustaţi? Să li se facă silă de nişte limbi de closet ca voi şi să vă părăsească?
Credeti ca nu-si dau seama? Ca nu inteleg ce scursuri ati ajuns sa fiti?
Suntem conduşi de nişte mizerabili! Şi răul suprem nu e ăsta, ci faptul că o altă armată de mizerabili face scut în jurul lor. După atâtea dovezi de caracter putrefact, după atâtea minciuni şi complicităţi cu antihristul, jegurile morale botezate totemic Boc şi Bogdan încă mai au susţinători! În exemplarul oraş Cluj. Care pe vremuri îl idolatriza pe reprezentativul său Funar, iar acum îi sculptează în nisip de castele de imbecili pe Emil şi Rareş.
Iar deasupra tuturor băleşte într-o siestă perpetuă molusca de la Cotroceni. Partidul său este împroşcat pe pereţi iar el se târăşte, lăsând urme cleioase, spre apogeul nesimţirii.
Ţara este colmatată de viituri, bieţii români cu gingiile goale şi părăsiţi de soartă agonizează sub blestemul părăsirii generalizate, iar el se înfruptă seren din beneficiile castrării sale de sentimente.

Nu că nu s-a învrednicit să viziteze măcar cinci minute vreo localitate îndoliată de inundaţii, dar nici vreun cuvânt de consolare, de îmbărbătare pentru românii nenorociţi de intemperii nu a găsit să psalmodieze.
Nesimţitul suprem al ţării mai scoate capul doar pentru vreo festivitate de 5 minute, regizată la detaliu ca să-l arate ţării că este încă în viaţă. În rest vacanţează şi vacantează. Închide ochii, indulgent, la autodistrugerea PNL-ului şi tolerează în marea lui indolenţă batjocorirea lui Ludovic Orban, încă preşedintele “partidului meu”, pentru că idioţenia lui Câţu i se pare mai profitabilă propriei idioţenii.
Când morala e atât de limpede: aşa cum lacheii mituitorului de la guvern şi-au părăsit şi umilit preşedintele de partid pentru 30 de arginţi însemnaţi cu anatema trădării, tot aşa şi cei care îl îmbată acum cu plecăciunile lor libidinoase pe lamelibranhiatul lor preşedinţe de ţară îi vor întoarce curând spatele, deîndată ce vor primi o ofertă mai grasă pentru nesăţioasa lor foame de deşertăciuni!
Molusca de la Cotroceni asistă, tâmp, la trădarea liberală.
Schäme dich, Iohannis!

Contele de Saint Germain

COMENTARII

  1. ContelePoulii, ăl mai jegos „om”.

    Păi viermele corcit, hăndel de securist împuțit merita mai mult: merita scuipat, bpmbardat cu ouă stricate….
    Ce-ar merita unul care a contribuit din plin la distrugerea țării dar și a „partidului”?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.