Moise Guran : mă uit cu jenă la poziția președintelui TVR…

Moise Guran : mă uit cu jenă la poziția președintelui TVR…

0 427

A prins momentul și… Stelian Tanase vrea sprijinul lui Iohannis pentru a-și păstra poziția, chiar dacă a mai găurit suplimentar cu 18 milioane de euro bugetul de anul trecut al TVR…
Un astfel de partizanat, venit de la președintele TVR strică, în mod evident, credibilitatea întregii instituții. La fel ca toți președinții politici ai TVR, Tănase s-a poziționat. Cu Iohannis, împotriva lui Ponta… Ce mai contează ce spun eu sau altul?
Eticheta este pe toată instituția, indiferent ce mai zic ceilalți jurnaliști din TVR.
Precizez faptul că în acest moment contractul meu cu TVR s-a terminat, dar negociem un nou contract pentru că ambele părți și-au exprimat intenția de a avea și din toamnă emisiunea Biziday. Probabil că acest articol nu mă ajută la negocierile financiare, dar trebuia să îl scriu.
Pentru că e mult mai important pentru noi toți Codul Fiscal decât este contractul meu cu TVR. Nu o să mă rog nici de Stelian Tănase, nici de altcineva, să fac eu emisiuni la televiziunea publică doar pentru ca apoi să-mi pună lumea ștampila că sunt și eu, ca tot TVR-ul, cu X sau cu Y. 
Stelian Tanase pm

Iar dacă ceilalți colegi (angajați la TVR, spre deosebire de mine) nu au curajul să o spună, o spun eu clar și apăsat: Poziția președintelui TVR este jenantă!
Chiar dacă e împotriva lui Ponta, tot jenantă rămâne. Voi continua negocierile financiare cu TVR, așteptând în același timp dezbaterea Raportului de activitate al TVR în Parlament. Asta pentru că nu cred că voi continua colaborarea cu un TVR condus de domnul Stelian Tănase.
Vine anul electoral, TVR-ul este într-o mare vulnerabilitate financiară iar acest domn e gata să facă orice pentru a-și proteja poziția.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.