MOHAMED, UNUL DIN MARILE SECRETE ALE VATICANULUI

MOHAMED, UNUL DIN MARILE SECRETE ALE VATICANULUI

0 441

Cardinalul Bea, pe vremea când a ocupat această funcție la Vatican a povestit preotului iezuit Alberto Rivera, o teorie cu privire la apariția islamului.
Timp de trei secole,
biserica catolică a vrut să recupereze Orașul Sfânt. Cu toate că au fost trimiși preoți catolici care aveau scopul de a atrage câți mai mulți credincioși arabi și de a construi biserici, evreii au început o adevărată prigoană împotriva  catolicilor.
În anul 70 e.n., romanii sub conducerea lui Titus au distrus Marele Templu Evreiesc. În fapt, se adeverise profeția lui Christos. Pe ruinele templului a fost construită moscheea Domul de Stâncă, al doilea loc sfânt, după Mecca.
Imperiul Roman se apropia cu pași repezi de apusul său. Creștinii, care erau numiți martiri, erau în continuare persecutați. Văzând că nu au șanse să impună catolicismul în Orașul Sfânt, catolicii au început să coopereze cu arabii, să-i protejeze de pericolul care venea din partea evreilor. Arabii au fost folosiți ca spioni de catolici. MECCAVaticanul dorea să creeze un Messia pentru lumea arabă. Au căutat o persoană cu  carismă, care să fie credibil și să-i unească pe toți arabii. În aceste condiții evreii erau îngenunchiați.
Cardinalul Bea a povestit că o femeie bogată, apropiată Vaticanului, a jucat un rol important în această strategie. Ea era văduvă și se numea Khadijah. Ea avea un văr, Waraquah, care va deveni consilierul lui Mohamed. Influența lui asupra lui Mohamed va fi covârșitoare. Vaticanul a plătit profesori pentru a-l instrui pe Mohamed și a făcut anunțul că Dumnezeu l-a ales pe Mohamed pentru a conduce poporul arab.
Khadijah va deveni soția lui Mohamed, cu toate că era o diferență mare de vârstă.
Mohamed începe să
aibă revelații divine, iar Waraquah îl ajuta să le interpreteze. Arabii care refuzau să creadă spusele lui Mohamed erau persecutați. Mohamed a susținut că el este trimisul lui Allah.
Înainte să moară, el a reușit să unească triburile nomade în credința lui Allah. Multe din scrierile lui Mohamed au fost integrate în Coran, alte sunt ținute secret de sfinții doctori, ayatollahii religiei.
Cardinalul Bea susținea că în arhivele Vaticanului există documente care susțin spusele sale.
vatican mEste unul din marile secrete ale Vaticanului, dintr-un trecut întunecos. Papa a dat numeroase bule prin care a permis arabilor să cucerească teritorii din Africa de Nord și să impună islamul. Vaticanul a finanțat pe arabi în cucerirea acestor teritorii.
Cu timpul, puterile islamului devin uriașe, arabii cuceresc Orașul Sfânt și refuză să-l predea Papei, așa cum fusese înțelegerea. Generalii musulmani l-au amenințat pe Papa, să emită bule pentru a ocupa teritorii, pentru că în caz contrar, invadau Europa.
Turcia, Spania și Portugalia au fost cucerite de arabi. În Portugalia, arabii au denumit un sat Fatima, în onoarea lui Mohamed. Una dintre fiicele lui Mohamed se numea Fatima. După mai multe secole, acest loc devenea celebru pentru lumea creștină.
Musulmanii au cucerit Corsica și Sardinia, după care s-a făcut o înțelegere cu Vaticanul. Turcia revenea generalilor arabi, iar Libanul era preluat de creștini

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.