Mohaci nu a inteles de ce Primaria Brasov va avea 51% din...

Mohaci nu a inteles de ce Primaria Brasov va avea 51% din Aeroport

Singura institutie care ar putea aduce banii necesari finalizarii aeroportului ramane Primaria Brasov. Asta in conditiile in care partenerul Consiliul Judetean are un grad de indatorare prea mare pentru a acoperi de unul singur investitia, situatie cunoscuta de toti cei implicati in parteneriatul Primarie-Consiliul Judetean pe cale sa fie semnat

Singura institutie care ar putea aduce banii necesari finalizarii aeroportului ramane Primaria Brasov. Asta in conditiile in care partenerul Consiliul Judetean are un grad de indatorare prea mare pentru a acoperi de unul singur investitia, situatie cunoscuta de toti cei implicati in parteneriatul Primarie-Consiliul Judetean pe cale sa fie semnat.
Singurul care nu a inteles asta pare sa fie fostul prefect Mihai Mohaci, actualul presedinte al PSD, care se intreaba si acum electoral cum se impart procentele.

Mihai Mohaci tot joc la …dublu!
Taberele din PSD nu s-au pus de acord pe tema Aeroportului International de la Ghimbav. Dupa ce a jucat la doua capete in debutul campaniei electorale, facand echipa cu demisionarul Leonte pentru a sfarsi alaturi de candidatul Razvan Popa, presedintele PSD Mihai Mohaci face joc dublu si in proiectului aeroportului.
In conferinta de presa de marti de la PSD, Mohaci s-a aratat nemultumit ca Primaria va avea o participatie de 51% in viitorul aeroport. Mihai Mohaci SP
Nici dupa colegii de partid l-au trezit la realitate, Mohai nu pare foarte edificat pe subiect, chiar si dupa ce proiectul aeroportului a fost predat parlamentarilor de Brasov, pentru a-l sustine in Legislativ.
Aflat, asa cum are obiceiul, cu mai multe episoade in spate fata de mersul lucrurilor, temporarul sef PSD a declarat ieri sfatos si inutil ca, dupa alegeri, toti participantii trebuie sa se aseze din nou la masa „sa vedem exact procentele” si sa „tinem cont si de judetele Covasna si Harghita”.
Mohaci pare sa nu stie ca judetele vecine au fost luate deja in calcul in parteneriatul pe tema Aeroportului de la Ghimbav. Pentru ca are un grad de indatorare mult prea mare, Consiliul Judetean Brasov nu poate asigura fondurile necesare construirii aeroportului. In aceste conditii, singura institutie care ar putea aduce banii necesari finalizarii aeroportului ramane Primaria Municipiului Brasov iar solutia continuarii lucrarilor este asocierea dintre Consiliul Judetean si Primarie, care va avea o pondere majoritara.
Consiliul Local Brasov si Consiliul Judetean Brasov au proiecte de hotarare pe ordinea de zi a sedintelor de plen de joi si vineri prin care consilierilor li se propune sa voteze asocierea dintre cele doua institutii in scopul finalizarii aeroportului de la Ghimbav.

Vifor Rotar & Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.