Mohaci acuză infestarea politicii braşovene de către ciracii ,,portocalii” a lui Scripcaru

Mohaci acuză infestarea politicii braşovene de către ciracii ,,portocalii” a lui Scripcaru

1 158

Deputatul Mihai Mohaci – președintele filialei județene a Pro România -spune că nu doreşte nici cea mai mică discuţie cu oamenii promovaţi de Dragnea, Dăncilă sau acum Ciolacu.
Mai exact deputatul a afirmat ieri în coferinţa de presă faptul că:
Vreau să precizez încă o dată că nu vom face alianță cu oamenii lui Dragnea și Dăncilă, vom sta departe de virusul portocaliu care văd că încă bântuie și în PSD și în PNL. Vom sta departe și de genul de oamenii toxici  care timp de patru ani au făcut un blat urât cu Primăria Brașov.  Consilierii PSD au fost și sunt mașina de vot a primarului (Scripcaru,n.n.) și sunt o rușine pentru stânga, dar și pentru cei care au muncit și i-au trimis în consiliu. Au votat prin ridicarea mâinilor la orice propunere a primarului. Vreau să fac o promisiune brașovenilor și anume că Pro România va face o opoziție constructivă în folosul nevoilor cetățeanului.
(…) Noi vom reprezenta politicile de stânga la Brașov. De aceea o să acordăm o atenție sporită celor care vor veni alături de candidatul nostru la Primăria Brașov, iar cei care au votat în 2016 vor trebui să înțeleagă că PSD nu mai reprezintă în Brașov decât interese personale. (…) Cum spunea și Victor Ponta, oamenii care au stat cu Dragnea pe urmă s-au mutat lângă Dăncilă și acum roiesc în jurul lui Ciolacu, cu aceștia nici noi la Brașov nu vom face nici un fel de alianță ..”

Mohaci spune că Susanu este potenţialul candidat ProRomânia
Totodată, partidul Pro România, spune deputatul Mohaci, încă nu a luat o decizie în ceea ce priveşte candidatul pentru funcţia de primar al Braşovului. De altfel, acesta a precizat că în acest moment sunt în analiză mai multe persoane, printre care şi şeful Comisariatului Regional Braşov pentru Protecţia Consumatorului, Sorin Susanu. „La jumătatea lunii viitoare vom prezenta lista de candidaţi pentru Consiliul Local Braşov şi propunerea noastră pentru funcţia de primar al municipiului. Sorin Susanu, dar şi alţi colegi din partid sunt în atenţia noastră”, a declarat Mohaci. 

Totuşi prioritar rămâne  Sorin Susanu, care altfel, „este în atenția noastră, într-adevăr, pentru candidatura la Primăria Brașov”, după cum a confirmat liderul Pro România Brașov citat de noi. Acesta a mai spus că principalul atu al lui Susanu este munca la Protecţia Consumatorului, care presupune rezolvarea problemelor cetăţenilor.

Liviu Lupu: un obiectiv realist este undeva la 15% din voturi la locale
La rândul său Liviu Lupu a precizat că organizația municipală are trei direcții pe care acționează. „Când am venit la Pro România la organizaţia municipală erau 100 de adeziuni, dintre care doar jumătate dintre persoane au răspuns solicitărilor organizației iniţial, iar acum sunt peste 600 de membri. La sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie, vrem să organizăm alegeri interne, astfel încât să statuăm conducerea organziației municpale, care să își asume alegerile locale și parlamentare care vor urma în acest an. A treia direcție vizează organizarea alegerilor locale, pentru a ne selecta candidații și să venim cu candidați tineri, profesioniști, majoritatea care nu au mai făcut politică, dar și colegi care au experiență în politică. Toți candidații pe care îi vom nominaliza sunt membri de partid, care muncesc zi de zi pentru Pro România”

Totodată, în municipiul Braşov, Liviu Lupu spune că la alegerile locale din acest an, Pro România şi-a stabilit ca obiectiv obţinerea a 15% dintre voturi. Potrivit preşedintelui Organizaţiei Municipale Braşov a Pro România acest ,,obiectivul este unul realist”.

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Atît ing. Mohaci din Uz. Rulmentul Bv. cît și L. Lupu, cu care am avut o discuție constructivă despre noi ăștia de jos, cum ar fi să bei și tu un pahar de vin din struguri, nu din cel contrafăcut (din orice) și urmînd să ne-ntîlnim, însă au apărut aceste transformări dictate de Dragnea, că el s-a ales Președintele acestui partid, (a concurat singur și a ajuns la pușcărie), vă da-ți seama despre manevrele dracului și uite unde am ajuns. Eu aștept răspuns de la L. Lupu ca să ne întîlnim la mine s-au la el în beci, el cînd a auzit cuv. beci s-a dat „peste cap”, adică a luat-o în rîs și atunci vin eu și te întreb, măi d-le L. Lupu dacă cineva îți spune ceva, înseamnă că nu a vorbit așa numai ca să se afle în treabă. Despre acest „beci” s-a făcut multă vîlvă la acea vreme datorită acelui „coiot” de la Constanța, care era primar și tot vorbea ca prostul despre beci cei care fură, păi măi L. Lupu noi nu furăm și atunci tu de ce nu ai tratat propunerea mea ca atare ? Eu cînd la-m văzut pe ing. Mohaci printre noi, nu știam de unde îl cunosc, adică de la Uz. Rulmentul Bv. el lucra la acea Centrală Industrială de Rulmenți iar eu eram la serv. Învățămînt împreună cu ing. Buliga, ing. Ștefan, Postelnicu, și alțiii în care îl aveam ca șef pe MOAȘA, de acolo îl cunosc pe Muhaci.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.